Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz justice84 #40533 üzenetére
Mivel írtad, hogy annyira nem fontos a 3G, ezért lényegében meg is válaszoltad magadnak a kérdésed.
Annyiból azért jobb a beépített 3G modem, hogy nem a telefonod akkuját "gyilkolod" vele mint a megosztásnál.(#40534) Sgt. Chris
Igazából mindegyik, talán a Galaxy Tab 3 kivétel az Intel SoC miatt, de ez felhasználástól függ.
Ha teljesítmény/tudás alapján kéne rangsorolni a felsorolt modelleket, akkor így nézne ki az a rangsor:1. Sony Xperia Tablet Z LTE
2. Galaxy Note 10.1 LTE N8020
3. Galaxy Tab 3 10.1 LTE
4. Galaxy Tab 2 10.1 3GA Sony Xperia Tablet Z-ben van mind közül a legerősebb SoC (processzor/GPU), ez rendelkezik a legnagyobb felbontású kijelzővel és még vízálló is.
"a 2-es és a 3-as Galaxy Tab közötti árkülönbség megjelenik a teljesítményben vagy csak parasztvakítás?
Megjelenik. A Galaxy Tab 2 10.1 már egy több mint egy éves modell, már a piacra kerülésekor sem számított egy erős készüléknek. A felsoroltak közül ez a leggyengébb, ugyanakkor egyben ez a legolcsóbb is.
-
-
melan
senior tag
válasz justice84 #40567 üzenetére
Én mindezek ellenére tegnap megrendeltem a T10-est, mivel tesztekben jókat olvastam róla. Ugyanez mondható a saját fórumán, ami bár nem nagy, de nem is a CC-sek dicséreteiről szól, hanem azok írnak, akiknek van. Tegnapelőttől egyébként egy 10essel csökkent az ára, úgyhogy megrendeltem. Nekem One van eddig, azzal semmi gondom sem volt (sőt, munkahelyemen is van 20 belőle, egyet kellett visszaküldeni, de még mikor megérkezett).
Szerdára legkésőbb megjön, akkor majd megírom a tapasztalataimat! -
melan
senior tag
válasz justice84 #40578 üzenetére
Mindenképp írok róla véleményt, mert sajnos én is alig találtam, tehát másnak is jól fog jönni. Két ok miatt mertem meglépni: már van Concorde tabom, és azzal teljesen elégedett vagyok, a másik, hogy a Eu..nics üzletben megtapiztam rendesen egy Sencor tabot, ami tökugyanilyen paraméterekkel bírt (eltekintve a kamerák felbontásától), ugyanilyen billentyűzettel. Nagyon jó benyomást tett, minden oké volt vele (persze egy negyedórás megtekintés alapján). Megnéztem mennyi hálózatot ismer fel, összevetettem egy másik tabletével (Navon Raptor) meg e telefonoméval - még jobb volt a jelerősség, mint a telón (Advance). A billentyűzettel pillanatok alatt össze tudtam társítani, és jó volt vele gépelni. Szóval a kettő 95%-ban egyezik, úgyhogy gondolom a hardver ugyanaz a klón, tehát belevágtam. De szerda után többet fogok tudni .
Amúgy majdnem elcsábultam a Wayteq 100qcr irányába, mivel (egy hete) nem sokkal volt drágább, sztem jobb a kijelzője, négymagos és 2 Gb ram. Na ugye ezek mind főparaméterek... csakhát fehér, ami a kisebbik baj, de a telifém hátlap miatt írták, hogy hamar eldobja a hálózatot, hiába 70 db körül van a jelerősség.. ami nekem viszont elengedhetetlen.
(Megjegyzem, amiket Te írtál alternatívaként, 1 Gb rammal vannak szerelve, sztem 4 maghoz már érdemes 2gigásat választani, mert az lesz a szűk keresztmetszet. Azt írták itt korábban, hogy karácsony közeledtével több tablet is fog jönni ilyen paraméterekkel, szóval ha nem sűrgős, megéri kivárni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Xbox One
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Life is Strange: Double Exposure - Már játszható az alap kiadás is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple Pencil 1st Generation iPadhez
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest