- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
yorka
tag
Na végül Samsung Galaxy Tab S2 8.0 lett, abból is a WiFi-s változat 100.000-ért.
40.000-es felárat nem ért meg nekem az LTE, amikor 20.000 körül már lehet kapni 4G-s kétkártyás mobilt, amiről meg tudom osztani a netet.
A Huawei Mediapad M2-t elvetettem, a gyengusz GPU miatt.
IPad mini 3 az öregecske hardware miatt esett ki, pedig kellemes ajánlat 90-ért LTE-vel.
Sony Z3 Tablet Compact 135-ért magyar nyelv és rendes gari nélkül (vagy 150-ért magyarítva, gyári garival) megint csak nem volt reális opció.
Versenyképes lett volna még az LG GPad II 8.3-at, de még nyoma sincs sehol, hogy jönne ide a közeljövőben. -
adatfalo
senior tag
A Mini is jó, viszont az, hogy nem bővíthető és, hogy nem tudsz külső forrásból rátölteni applikációt(
) , az egyenesen arányos azzal, hogy meg kell vásárolnod az appstore-ból. Szóval az a 90ezer forint, a későbbiekben jóval több is lehet. Én ezért is vettem androidos készüléket, mert magamnak fejlesztek appokat, ami egy apple terméknél sokkal macerásabb.
-
csendes
addikt
Az S2 sAMOLED kijelzőnek nagyobb a kontrasztja, és kevesebbet fogyaszt. Mindkettő FHD, de a képarány más, az egyik 4:3 (2048x1536), a másik 16:10 (1920x1200). Az előbbi játékokhoz, az utóbbi filmekhez jobb.
A SoC mindkettőben erős középkategóriás, az S2-ben a GPU erősebb és még kettővel több magja is van, ezért játékokhoz inkább az ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest