- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
.Szaki. #77481 üzenetére
és nem működik?
némely gépen ez nagyon bután megy, nagyon el kell találni egyszerre a két gombot, különben nem fog menni (és vagy hosszan is kell nyomni 2-3 másodpercig) mittudomén már melyik korábbi androidos kütyümön, amikor akartam csinálni 10-ből 9-szer nem sikerült, mert vagy előjött a kikapcsolás menü, vagy letekerte a hangerőt. nyilván szoftver kérdése is hogy milyen érzékenységgel kezeli ezt az együttes lenyomást. -
bigrob
őstag
válasz
.Szaki. #76608 üzenetére
Egy hete egy Teclast T10-et nyúzok, szerintem tökéletes, annyi negatívum, hogy csak kábelt adnak mellé, hálózati adaptert nem. (Írtam Gearbestnek ticketet kaptam 3 dollárt walletre)
Gearbest legolcsóbb priority line shippinggel kerek 14 nap alatt ért ide, áfa és vám mentesen. (205 USD volt 05.01-én) -
válasz
.Szaki. #71988 üzenetére
Annyit nem is adtam érte, csak ennyit. Nem a reklám helye, de nincs az üzlettel gond, a tartozékok is megvannak, stb.
"Ezért is mondom, hogy inkább a szép kép lenne a lényeg, meg az, hogy gördülékenyen menjen az OS. Szerintem ezek iszonyat alap elvárások"
Én is ezt hittem, de tévedés. Ha 10-est szeretnél, szerintem ez a minimum.
-
válasz
.Szaki. #71985 üzenetére
Összeget nem írtál, de mivel munkára és filmnézésre akarod használni, nagyon gyenge azért nem lehet. A kijelzőméret (ha 10-est nézünk) megköveteli a FHD felbontást. Sokak szerint felesleges, de ha olvasni is akarsz rajta szöveget, vagy bármit, rohadtul zavaró egy 1280 x 800-as panel, tapasztalatból beszélek. Ha nem akarsz magadnak rosszat, és belefér a keretbe, vegyél egy Samsung T580-at. Két hete használom teljes megelégedéssel, előtte egy Lenovo Tab 10-30-at nyüstöltem, de 1 hét után visszaküldtem, kifejezetten az alacsony kijelzőfelbontás és egyéb szubjektív okok miatt. A T580 ráadásul akkuban is bitang jó.
-
cidalain
veterán
válasz
.Szaki. #67717 üzenetére
nem feltétlenül, nézd meg az előbbi hozzászólásom.
a Lenovo is 40 mint a huawei, de a lenovoban 16 GB háttértár van.
illetve van nagyobb kijelzős készülék is, amit szintén beírtam az előző kommentbe: az asus háttértára meg meglehetősen jó 64GB! (cserébe viszont régebbi típus, és refurbished) -
cidalain
veterán
válasz
.Szaki. #67713 üzenetére
Tab e szerintem felejtos. Tularazott, es semmivel sem ad tobbet az 1,5 giga ram, mint mashol az 1 Gb. Inkabb egy (joval) olcsobb 1 gigas.
8GB hatter dual OS-nek keves. (Kulfoldiekre is van garancia, csak akkor nem a hazai importor ul rajta hetekig, hanem utazik kinaba...)
-
csendes
addikt
válasz
.Szaki. #67711 üzenetére
Tinydeal EU raktárban van most néhány ilyen tablet, leginkább dual OS összesen 32GB ROM-mal. A megadott keretbe befér például a Teclast X80 Pro 8", Chuwi Hi8 Pro 8", illetve Teclast X16 Plus 10.6". A "Shipping from" sornál "Germany" legyen kiválasztva, akkor már nincs rá ÁFA.
A kompromisszum a támogatás és a garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VR topik
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged