- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Pitterix: Gyógytorna
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
tjb007
üzenetére
Én csak annyit, hogy lehet érdemesebb lenne neked is inkább a Windows 8.1-es modellek között szétnézni.
Win-t nem szeretnék, dolgozni jó és elvagyok vele, de az androidot tartalomfogyasztásra jobbnak tartom.
Csak ez az egy (de nagy) hátránya van, ha az sw oldal szar.De nem hiszem el, hogy nincs egy értelmes sw valamilyen tab(ok)-ra, amivel lehet normálisan használni.
Mondom: most gyakorlatilag az S3 telefonomon intézem ennek a felhasználásnak a 90%-át és tökéletes rá. Semmi bajom vele. Se sw szinten se az erejével. Ha 10"-os kijelzője lenne akkor tökéletes lenne nekem tabnak.
Csak van ilyen cucc...Most néztem, hogy az RK3288 már lelépi az S3-at brutálisan... csak nem lehet olyan szar ez... de még akár a 3188 is, ami hasonló (Antutu szerint) egy valamire való sw-vel. (Ott csak a gpu lehet a szűk keresztmetszet, ha nem kis felbontású a tab.)
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Csak van ilyen cucc...
Dr.NX