Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
twinsen10
újonc
Sziasztok.
Van egy Allwinner MID-A20, A70x, wing K-70, Jelly Bean 4.2.2 JDQ39 tabletem. Olyan gond van vele hogy nagyon ritkán bootol be. Bekapcslás után megjelenik középen egy android figura. Utána teljes képernyőn egy zöld androidos kép és az után sötét képernyő. Néha a sötét képernyő után betöltődik a rendszer, de nagyon ritkán 100-ból ha 1 szer. Eredetileg a zöld képernyő után egy hullámzó TabletPC feliratvolt látható és azután volt használható. Próbáltam recoveryből vissza állítani, de a helyzet ugyan az. Amikor nagy ritkán bebootol akkor látszólag jól működik (wi-fi , stb.) mindaddig amíg ki nem kacsolom vagy újra nem indítom. A beállításokat nem felejti el. ADB alól mindig elérhető. A külső SD olyankor nem látszódik vagy csak én nem találom az elérését. Kirootoltam és feltelepítettem a CWM-et. Telepítés után sajnos az eredeti recovery menü jön be. Próbáltam feltelepíteni ROM-ot de a folyamat első részénél Install Aborted üzenettel megszakítja a telepítést. Szeretnék segítséget kérni hogy hogyan tudnám rendbe rakni a tabletet.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest