Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twinsen10

újonc

Sziasztok.

Van egy Allwinner MID-A20, A70x, wing K-70, Jelly Bean 4.2.2 JDQ39 tabletem. Olyan gond van vele hogy nagyon ritkán bootol be. Bekapcslás után megjelenik középen egy android figura. Utána teljes képernyőn egy zöld androidos kép és az után sötét képernyő. Néha a sötét képernyő után betöltődik a rendszer, de nagyon ritkán 100-ból ha 1 szer. Eredetileg a zöld képernyő után egy hullámzó TabletPC feliratvolt látható és azután volt használható. Próbáltam recoveryből vissza állítani, de a helyzet ugyan az. Amikor nagy ritkán bebootol akkor látszólag jól működik (wi-fi , stb.) mindaddig amíg ki nem kacsolom vagy újra nem indítom. A beállításokat nem felejti el. ADB alól mindig elérhető. A külső SD olyankor nem látszódik vagy csak én nem találom az elérését. Kirootoltam és feltelepítettem a CWM-et. Telepítés után sajnos az eredeti recovery menü jön be. Próbáltam feltelepíteni ROM-ot de a folyamat első részénél Install Aborted üzenettel megszakítja a telepítést. Szeretnék segítséget kérni hogy hogyan tudnám rendbe rakni a tabletet.

Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák