Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Pitterix: Gyógytorna
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Ez ám a tipikus karácsonyi akció
Viszik is, ajánlják is itt a topikban, emeljük az árát. 
Nagyon vicces. Ha az alcor marad 39900 akkor azt fogják vinni, a piac most olyan hogy pár száz forint miatt is az olcsóbbat viszik. Annak ellenére hogy annyira ajánlott itt a wayteq, a márkabolton kívül (ahol nem voltam) nem találtam kiállítási darabot, míg az összes többiből igen. Pedig szívesen megnéztem volna a sok MM, edigital, Euronics, és hasonló boltokban ahol jártam. Prestigio állványok sok helyen vannak, az persze más kérdés hogy az újabb típusokból ott is alig van, ami meg ki van állítva azok nagy része nem megy.
A nagyobb nevű kütyükből (samu, asus, lg, acer, ifon stb) viszont van bőven, tesztelhetőek, stb.
Talán a kisebb gyártók (inkább forgalmazók) tanulhatnának ebből, hogy tapizhassák az emberek a termékeket és akkor jobban vennék is. Ahogy látom tablet ügyben mindenki itt a ph-n érdeklődik, sehol sincs megfelelő tanácsadás, pedig a piac nagyon szanaszét van ebben a témában sajnos. Az eladóknak meg azt sem kell sokszor elhinni amit kérdeznek, néha a hajam égnek áll amikor hallom a válaszaikat a laikus érdeklődőknek.(Nem bántani akarom a wayteq-et, nekem ami nem tetszett, hogy a leírásaikban a marketingesük szépen belevette a mindigtv-t mint extrát, pedig ez megtévesztő mert úgy tűnik az ő kiváltságuk, pedig ingyenesen letölthető minden táblagépre. Egy ilyen húzás után már szkeptikus vagyok hogy a hozzáállásuk milyen lehet a vásárlókhoz ha ezzel akarják eladni a gépet.

Persze attól függetlenül nem kételkedem abban hogy ebben az árfekvésben a legjobb 8"-os vétel lehet a Wayteq, ha valóban jobb az összeszerelési minősége mint az Alcornak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Hisense LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ASUS ROG Zephyrus M16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Viszik is, ajánlják is itt a topikban, emeljük az árát. 

Dr.NX