Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Ez ám a tipikus karácsonyi akció
Viszik is, ajánlják is itt a topikban, emeljük az árát.
Nagyon vicces. Ha az alcor marad 39900 akkor azt fogják vinni, a piac most olyan hogy pár száz forint miatt is az olcsóbbat viszik. Annak ellenére hogy annyira ajánlott itt a wayteq, a márkabolton kívül (ahol nem voltam) nem találtam kiállítási darabot, míg az összes többiből igen. Pedig szívesen megnéztem volna a sok MM, edigital, Euronics, és hasonló boltokban ahol jártam. Prestigio állványok sok helyen vannak, az persze más kérdés hogy az újabb típusokból ott is alig van, ami meg ki van állítva azok nagy része nem megy.
A nagyobb nevű kütyükből (samu, asus, lg, acer, ifon stb) viszont van bőven, tesztelhetőek, stb.
Talán a kisebb gyártók (inkább forgalmazók) tanulhatnának ebből, hogy tapizhassák az emberek a termékeket és akkor jobban vennék is. Ahogy látom tablet ügyben mindenki itt a ph-n érdeklődik, sehol sincs megfelelő tanácsadás, pedig a piac nagyon szanaszét van ebben a témában sajnos. Az eladóknak meg azt sem kell sokszor elhinni amit kérdeznek, néha a hajam égnek áll amikor hallom a válaszaikat a laikus érdeklődőknek.(Nem bántani akarom a wayteq-et, nekem ami nem tetszett, hogy a leírásaikban a marketingesük szépen belevette a mindigtv-t mint extrát, pedig ez megtévesztő mert úgy tűnik az ő kiváltságuk, pedig ingyenesen letölthető minden táblagépre. Egy ilyen húzás után már szkeptikus vagyok hogy a hozzáállásuk milyen lehet a vásárlókhoz ha ezzel akarják eladni a gépet.
Persze attól függetlenül nem kételkedem abban hogy ebben az árfekvésben a legjobb 8"-os vétel lehet a Wayteq, ha valóban jobb az összeszerelési minősége mint az Alcornak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest