Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

Ez ám a tipikus karácsonyi akció :DDD Viszik is, ajánlják is itt a topikban, emeljük az árát. :(
    Nagyon vicces. Ha az alcor marad 39900 akkor azt fogják vinni, a piac most olyan hogy pár száz forint miatt is az olcsóbbat viszik. Annak ellenére hogy annyira ajánlott itt a wayteq, a márkabolton kívül (ahol nem voltam) nem találtam kiállítási darabot, míg az összes többiből igen. Pedig szívesen megnéztem volna a sok MM, edigital, Euronics, és hasonló boltokban ahol jártam. Prestigio állványok sok helyen vannak, az persze más kérdés hogy az újabb típusokból ott is alig van, ami meg ki van állítva azok nagy része nem megy.
    A nagyobb nevű kütyükből (samu, asus, lg, acer, ifon stb) viszont van bőven, tesztelhetőek, stb.
    Talán a kisebb gyártók (inkább forgalmazók) tanulhatnának ebből, hogy tapizhassák az emberek a termékeket és akkor jobban vennék is. Ahogy látom tablet ügyben mindenki itt a ph-n érdeklődik, sehol sincs megfelelő tanácsadás, pedig a piac nagyon szanaszét van ebben a témában sajnos. Az eladóknak meg azt sem kell sokszor elhinni amit kérdeznek, néha a hajam égnek áll amikor hallom a válaszaikat a laikus érdeklődőknek.

(Nem bántani akarom a wayteq-et, nekem ami nem tetszett, hogy a leírásaikban a marketingesük szépen belevette a mindigtv-t mint extrát, pedig ez megtévesztő mert úgy tűnik az ő kiváltságuk, pedig ingyenesen letölthető minden táblagépre. Egy ilyen húzás után már szkeptikus vagyok hogy a hozzáállásuk milyen lehet a vásárlókhoz ha ezzel akarják eladni a gépet. :)
    Persze attól függetlenül nem kételkedem abban hogy ebben az árfekvésben a legjobb 8"-os vétel lehet a Wayteq, ha valóban jobb az összeszerelési minősége mint az Alcornak)

Új hozzászólás Aktív témák