Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Ez ám a tipikus karácsonyi akció
Viszik is, ajánlják is itt a topikban, emeljük az árát. 
Nagyon vicces. Ha az alcor marad 39900 akkor azt fogják vinni, a piac most olyan hogy pár száz forint miatt is az olcsóbbat viszik. Annak ellenére hogy annyira ajánlott itt a wayteq, a márkabolton kívül (ahol nem voltam) nem találtam kiállítási darabot, míg az összes többiből igen. Pedig szívesen megnéztem volna a sok MM, edigital, Euronics, és hasonló boltokban ahol jártam. Prestigio állványok sok helyen vannak, az persze más kérdés hogy az újabb típusokból ott is alig van, ami meg ki van állítva azok nagy része nem megy.
A nagyobb nevű kütyükből (samu, asus, lg, acer, ifon stb) viszont van bőven, tesztelhetőek, stb.
Talán a kisebb gyártók (inkább forgalmazók) tanulhatnának ebből, hogy tapizhassák az emberek a termékeket és akkor jobban vennék is. Ahogy látom tablet ügyben mindenki itt a ph-n érdeklődik, sehol sincs megfelelő tanácsadás, pedig a piac nagyon szanaszét van ebben a témában sajnos. Az eladóknak meg azt sem kell sokszor elhinni amit kérdeznek, néha a hajam égnek áll amikor hallom a válaszaikat a laikus érdeklődőknek.(Nem bántani akarom a wayteq-et, nekem ami nem tetszett, hogy a leírásaikban a marketingesük szépen belevette a mindigtv-t mint extrát, pedig ez megtévesztő mert úgy tűnik az ő kiváltságuk, pedig ingyenesen letölthető minden táblagépre. Egy ilyen húzás után már szkeptikus vagyok hogy a hozzáállásuk milyen lehet a vásárlókhoz ha ezzel akarják eladni a gépet.

Persze attól függetlenül nem kételkedem abban hogy ebben az árfekvésben a legjobb 8"-os vétel lehet a Wayteq, ha valóban jobb az összeszerelési minősége mint az Alcornak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszik is, ajánlják is itt a topikban, emeljük az árát. 

Dr.NX