- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Tudom hogy itt nem lehet hiredetni, de ezt nem is hirdetésnek szánom, hanem inkább segítségnek: összesen 4db yoga-t vettünk, de 1 db felesleges lesz ( használatlan, mindene origi). visszavihetnénka boltba mert visszaadják a pénzt 8 napon belül, de mivel az akciónak vége így már kb 80e az ára. Ha valaki lemaradt az akcióról de mégis szeretne akciós áron akkor azt az egyet nem viszem vissza hanem szívesen átadom, ugyanannyiért amennyiért vettem (54900), nem keresni akarok rajta. Gari, számla is megvan úgy ahogy a boltból elhoztuk.
Kb 2 nap múlva megyek a bolt felé, és akkor visszaviszem, de ha valakinek kellene akkor átadom.
(mivel a bolt 14 napos visszavételt válall még az új tulaj is meggondolhatja magát)
Csak azért írom ezt ide, hogy ha valaki későn kapcsolt akkor legyen még egy lehetősége. Annyit nagyon megér a kütyü ( ha 80-at nem is) még akkor is ha nem RK3188 van benne
Tehát ezt nem hirdetésnek szántam, inkább segítségnek, ezt a modiknak írom
Ha mégsem helyénvaló ezt ide beírni akkor kérem töröljék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest