- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Tudom hogy itt nem lehet hiredetni, de ezt nem is hirdetésnek szánom, hanem inkább segítségnek: összesen 4db yoga-t vettünk, de 1 db felesleges lesz ( használatlan, mindene origi). visszavihetnénka boltba mert visszaadják a pénzt 8 napon belül, de mivel az akciónak vége így már kb 80e az ára. Ha valaki lemaradt az akcióról de mégis szeretne akciós áron akkor azt az egyet nem viszem vissza hanem szívesen átadom, ugyanannyiért amennyiért vettem (54900), nem keresni akarok rajta. Gari, számla is megvan úgy ahogy a boltból elhoztuk.
Kb 2 nap múlva megyek a bolt felé, és akkor visszaviszem, de ha valakinek kellene akkor átadom.
(mivel a bolt 14 napos visszavételt válall még az új tulaj is meggondolhatja magát)
Csak azért írom ezt ide, hogy ha valaki későn kapcsolt akkor legyen még egy lehetősége. Annyit nagyon megér a kütyü ( ha 80-at nem is) még akkor is ha nem RK3188 van benne
Tehát ezt nem hirdetésnek szántam, inkább segítségnek, ezt a modiknak írom
Ha mégsem helyénvaló ezt ide beírni akkor kérem töröljék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged