Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ödike
tag
Helló Mesterek!
Már szétmegy a fejem a nagy okosságtól, de nem tudom, hogy milyen tablet lenne a legjobb vétel számomra.Kérem, aki tud az segítsen egy kicsit.Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8 - 10
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Mindenképpen újat, lehetőleg minél több garanciával.
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Itthon kell megvenni, kell az ÁFÁs számla.
Mire szeretnéd majd leginkább használni? Leginkább net, film, néha egy kicsit office, PDF nézegetés szerkesztés.
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 75eFT (nem kell mindet elköltenem, de fölé nem akarok menni)3G nem életbevágó, de a GPS az sajna kell. Kijelző IPS.
Wayteq és Prestigio termékeket nézegettem eddig, és a tesztjeik sem voltak rosszak. Ezek közül választanék, de ezekből is annyi van hogy csak na.Ha kérhetem, akkor egy 3G képes, és egy anélküli készüléket is javasoljatok.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest