Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.ricsi15
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Van egy tabletem,egy CMX aquila 080-1008.Ausztriában vettem.Az a problémám,hogy feltelepítettem egy programot ami elvileg segített volna cwm-ot feltelepíteni,de utána néztem,hogy ez nem jó az én készülékemhez.Tehát a problémám,hogy nem tudok létrehozni google fiókot,hiába nyomok rá nem történik semmi.A play áruházat is törölte,hiába tettem vissza de nem működik,egyből kilép.Ezen kivül szinte semmilyen google alkalmazás nem akar működni,de egyébként jó a tablet teljesen.Ill. nincs recovery mode.Ez hogyan lehetséges?Mikor megpróbálom recoveryben elindítani akkor újra indul a gép.
Meglehet javítani vagy inkább kerüljön a kukába?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Vicces képek
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Airsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Lenovo Tab 7 Essential
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest