Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
sodokan
tag
Sziasztok!
Szeretnék tabletet venni, úgy gondolom a kínai verziók ár/érték arányban jobbak mint az itthon kaphatók.
Kérném a véleményeteket!
[link]A fenti tabletet néztem ki.Az az egyik kérdés hogy magáról a tabletről mit gondoltok, illetve a hongkongeekről.
Szerintem egy 7"-os tablet egy kicsit kicsi, ezért nagyobb képátlójút szeretnék, a 10-9"-osak pedig szerintem már nagyok, igaz, ez 8.9"-os, de úgy gondolom hogy a képernyő felbontása egy fontos tényező és 1280p fölött csak ilyen nagyobb tabletek vannak.Az akkujára 7Ah-t írnak ami ahogy néztem a többi vetélytárshoz képest jobb.Illetve a 2gb ram is vonzó számomra, mert szeretném ha mondjuk egy év múlva is fasza lenne az élmény amit nyújt.Illetve lehet később házilag frissíteni a szoftvereket?Mert telefonra ugye a telefonhoz kell nézni frissített verziót, vagy főzött romot, és arra kis esélyt látok hogy a noname tabletre valaki megcsinálja.
Előre is köszönöm a véleményetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindent a StreamSharkról!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Béta iOS-t használók topikja
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad 10, Silver, új állapotú ( 2 hónapos ) , 64Gb, 100% akku, 2026-10-ig garos+pencil
- Full HD Toshiba Wt20-C Intel m5-6z54 tablet 4 GB RAM 128 GB SSD jó akkumulátor
- Eladó: iPad Pro 12.9" 5. generációs M1 (WiFi, 128GB, Space Gray) + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet 11" 128gb
- Apple iPad Pro M1 12.9" 5gen 1TB 16gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest