Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crias

senior tag

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg milyen tabletet ajánlanátok ha csak skype és filmnézés (ez is pendrive-ról), esetleg kis böngészés lehet még képben de inkább csak yutube.
    Skypenál szempont hogy fülesen beszélek és azon is szeretnék beszélni bár gondolom van mic bemenet meg hang kimenet mindegyiken.

Árat tekintve hát jobb lenne minél olcsóbban megúszni de ha már kiadok érte pénzt akkor nem szeretném feleslegesen kidobni azt az ablakon.

Illetve lenne még egy kérdésem a fentitől elvonatkoztatva.
    Olvastam itt nem is olyan régen hogy laptopot is ki lehetne vele váltani mert van hozzá dokkoló billentyűzet meg egér (de részletesebben nem volt kifejtve hogy milyen alkatrészeket ajánlotok), de gondolom nem lehet az se probléma hogy ezt valahogy egy monitorhoz lehessen kötni, hogy ne a 7-10"-t kelljen bámulni munka közben ugye?
    Barátnőmnek van egy ezer éves laptopja ami kezd már szétesni, ő word excel -en kívül még egyéb speciális irodai alkalmazásokat is használ de ezeknek se olyan nagy a rendszerigénye.
    És arra gondoltam hogy majd meglepem egy ilyennel (lehet csak karácsonyra, tudom messze van még addig lehet lesznek jobb ajánlatok is).
    Szóval én ezt amolyan munkagépnek gondoltam neki mert elég macerás minden nap a laptopot összepakolni bevinni hazahozni, nem is a könyebb fajta meg haza is hoz melót szóval egyszerűbbnek gondolnék egy ilyen megoldást csak nem tudom kivitelezhető-e?
    Az egyetlen probléma az hogy fontos adatokkal dolgozik de gondolom ha pendrivera menti a cuccokat meg asztalira is lementi a cuccokat akkor nem lesz annyira nagy esélye az adatvesztésnek.

Szóval a kérdésem az lenne hogy ez így szerintetek mennyire megoldható? És jelenleg van-e olyan megoldás amit erre már használni lehet?

Játék mindkét esetben kizárva.

Nagyon szépen megköszönöm a segítséget / észrevételeket.

Új hozzászólás Aktív témák