- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Ezt láttam ma Veletech-en, a Wayteq standján:
Wayteq xTAB-70qci
[link]
[link]
[link]Nekem már a 70dci is elég lenne, viszont azok a műanyagok, meg a nyekergés, alkatrészek mozgolódása engem elriasztott.
Most itt van ez, alu házban (meg sem nyekken, masszív kis jószág), kb. 4 hét múlva érkezik, ugyanúgy 35-ért, mint a 70dci.IPS, 1280x800, négy mag, HDMI, SD bővítés, jó összeszerelés, ez így papíron okés, de:
1. Az ATM7029 mennyire gáz? Ugyan nem a végleges szoft volt rajta, de azért meg-megröccent már a menüben is... fentebb is volt róla szó, hogy nem igazán jól optimalizálható. Nekem már az is elég lenne, ha hozná az RK3066 szintjét. Szóval legalább ott azért tart sebességben?
2. 3000mAh akksi.... hááát, meglátjuk mennyire lesz elég
3. full alu ház: nem recseg, nem ropog, nagyon masszív, viszont nem árt ez a wifi képességeknek? (kint a kiállításon végülis nem volt gond a jelerősséggel)35-ért viszont elgondolkodtató ajánlat lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Linux Mint
- Milyen videókártyát?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Docker konténerizálás
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest