- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
z0d1AK #33201 üzenetére
Ezért is írtam, hogy akinek nem kell több, annak király.
Van amikor nem a mobilitás a fontos. Én kint dolgozom a szabad levegőn és jó érzés, amikor megnyitom a terveket és kedvemre tudom nagyítgatni, de az is jó érzés volt, hogy, amikor egy hétig bent voltam a központba és ott nincs számomra gép, mert minden gép saját és korlátozott hozzáférésű, akkor rádugtam egy monitorra és dugtam hozzá egy egeret és máris jobban lehetett kezelni, az meg mégnagyobb öröm, amikor ott a bill is és kedvedre szerkeszthetsz szöveget. Pendrive pont a benti korlátozott gépekhez kell, mert oda drivert nem lehet telepíteni. A memóriabővítés meg nem csak arra jó, hanem, ha lefényképezel valamit és nagyobba szeretnéd látni, akkor csak átteszed a kártyát és máris láthatod.
De egyébként én is nagyon gondolkoztam egy ipadben, de nem hiszem, hogy fogok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Vírusirtó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Androidos tablet topic
- Motoros topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest