Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Jól hangzik, de nekem fontos, hogy amíg megvan, addig legyen mindig szoftveres frissítés hozzá. Nexus esetében ez adott, még egy 2 éves vasat is támogatnak (lásd: Nexus S). Meg az Apple esetében sem jelent ez gondot. A többi gyártó meg eléggé leszarja, akkor adja ki amikor kedve tartja, nem érzik azt, hogy sietni kéne vele.
Persze ettől függetlenül megnézem személyesen is, jól megszaglászom, de azért az zavar, hogy béna iPad koppintás az egész design. Ha ilyen kinézetet akarok, akkor megveszem az eredetit... nem értem miért jó ez. Szegény ember vízzel főz, oké, de hát akkor is lehetne egy értelmes, épkézláb formatervet összehozni.
Szerk: Megnéztem kicsit jobban. Ez annyira fájdalmasan ügyefogyott iPad koppintás, hogy a kijelző felbontását és méretét is 1:1-ben onnan vették. Mint a Wayteq az X-Tab100s esetén. Az nem tetszett, szerintem ez sem fog, de azért kap egy személyesen megnyomkodós esélyt.
100k a keretem, ennyi pénzből már inkább iPad 2 ha akarok egy alacsony PPI-s táblagépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Lexus, Toyota topik
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX