- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
válasz
Crytek #24797 üzenetére
Nem a HW-n múlik, pont ezt mondom. Nekem ezek a Gameloftos játékok mind mennek a Galaxy S 5.0- WiFi-n amit egy sima egy 1ghzes egymagos Cortex A8+ SGX540 gpu páros hajt ráadásul mindezt még 2.3 alatt (ugyanez a soc ül a galaxy s, nexus s-ben is). Amin ezek múlnak az a szoftveres támogatottság. Nem véletlen. hogy sok kínai tableten ha el is indulnak komolyabb játékok (de más alkalmazásoknál is gyakran megesik), tele vannak buggal, objektumok, árnyékok helyett megjelenő négyzetekkel stb... szimplán gyengék többek közt a grafikus driverek is. Épp múltkor néztem valami Sanei N10 4 magos freescale procis tab összehasonlítását egy Smartq T30-al (ebben ugye egy TI OMAP 4470 ül)... na utóbbin minden játék szépen ment, előzőn meg vagy már crash azonnal, vagy bugosan... ennyi a különbség, hogy egyik soc-hoz van megfelelő szoftveres támogatás (feltűnő volt az is, hogy a T30-on szinte minden smoothabban futott, eleve gyorsabban indult el, vagy reagált, pedig ugye... az csak 2 magos...), kínai belpiacosokhoz meg nagyon nagyvonalú, hanyag módon.
A baj az, hogy sokan ezt itt a fórumban sem merik bevallani, mert azzal csökkenne erősen az önigazolás, hogy milyen jó bizniszt csináltak az olcsó belpiacossal... több minitabot rendeletem már korábban is kínából még a Galaxym előtt, de állandóan ez a szoftveres szopó volt... aztán a Galaxyval hiretelen megváltozott a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest