- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
spiritex #21638 üzenetére
En nem lattam meg nem kompatibilis billentyuzetet. Nekem, ellentetben a mauszokkal, azok szoknak mukodni.
(#21649) hdman
Hat ez mondjuk igaz lehet.
Munkatarsamnak mutttam az Aurora II-t... azt mondta, klagfa gep, de neki nem hobbija a ROM-olgatas, meg a rootolgatas. De egyebkent tetszik neki.
(Mondjiuknaz is igaz, hogy amikor a kezebem volt eldobta a wifi-t, es nem is vopt hajlando csatlakozni, aig ujra nem inditottam.) Ellenben csoringer foiskolasok ott is vannak. (Meg persze bevandorlok...)(#21671) ronson
Itt (Sved orszag) is marha draga, pedig ezek nem matyi kiralyok... s fogyasztanak is rendesen.(#21675) devast
Minap en is coltam anyammal vasarolni "olcsot". Telerakta vele az Astra csomagtartojat. Kerek szemmel kerdeztem az ocsem, hogy ezt a sok olcso sz@rt (9 forintos zsomle 1-et foizet 2-ot kap akcioban, de vagy 100) mid megeszitek? De megnyugtatott, hogy a felet kidobjak. Igy lehet ez az olcso muszaki cikkekkel is. Es eet nem vasarolok a play-en sem. Meg azert, mert mi van, ha megveszem, es nem megy az en keszulekemen? Az mar aztan az ideg!..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- E-book olvasók
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest