- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
Sziasztok, bajban vagyok kéne egy kis segítség.
Vettem egy YEAHPAD cortex A8 as 1GHZ-s gépet.
Ami a problémám, hogy nem tudom a gépre csatlakoztatni.
Feldugom a gépre és tölti is rögtön a készüléket, de nem látja mint külső adattároló, vagy akármi szóval nem ismeri fel a számítógép.
Több gépen is ki lett próbálva semmi.Az előző tulaj tanácsára csináltam egy gyári adatok visszaállítását, na most meg oda jutottam, hogy ha belépek valahova akkor az eddig látható kezelő gombok eltűnnek és még visszalépni se tudok az előző menübe.
Jaj de nagyon kezdő vagyok én ezzel a géppel.
Segítsetek légyszíves, mert ha csak be kéne valamit állítanom, akkor nem akarok cikis helyzetbe keveredni, ha viszont nem megy az usb port akkor visszavetetem a sráccal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest