Új hozzászólás Aktív témák

• Missa

csendes tag

Sziasztok!

Nem vagyok tájékozott tablet-ek terén. Leragadtam a laptop szinten... :U
    Lenne pár kérdésem, de nincs időm, türelmem a 21000 hozzászólást végig böngészni.
    Ezért kérném a segítségeteket, tapasztalataitokat.
    Kérdéseim:
    1. Lehet-e a tableteken .pdf, .doc, esetleg .xls fájlokat megnézni. Esetleg magán a tableten lehet-e futtatni a MS Office programokat (World, Excel, PowerPoint)?
    Feleségem a munkájához rengeteg szerződés másolatot cipel egy hatalmas mappában. Gondolkodom rajta, ha ezeket pdf-ben el lehet menteni, nem kellene neki ezt a több kilós mappát cipelni. Természetesen az említett fájlokat első sorban nem a tableten "gyártaná"...
    2. Létezik-e olyan tablet, aminek a képernyő mérete 4 és 7" közötti. Képes jó minőségben .flac formátumú zenét lejátszani, .avi filmeket lejátszani, ne adj isten van tv kimenete, van USB bemenete. Nem kell bele telefonálási lehetőség. Nem lényeg a wifi, a kamera. Persze ha van be az utóbbi kettő, hát bumm! majd csak megbékélek vele.
    Ennél a készüléknél a multimédiás felhasználás lenne a lényeg. Nekem kellene a jelenlegi Cowon S9 mp3 készülék esetleges leváltására. Az sem lenne baj ha jó minőségű készülék lenne.
    Tudnátok ötletet adni, hogy a két felhasználási lehetőséghez milyen készülékek a javasoltak?
    Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés