- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
Sziasztok!!
Nem olvastam végig az összes hozzászólást,de láttam 1 ilyen tabletet:
Tablet Series9 916DCC egyik oldalon 70.000 ft.....
Ha jól értelmeztem 2 magos procival és 4 magos videó kártyával?
Hogy nekem minek is tablet?
Nos elárulom...
Ha, mondom ha kipróbálom a mobilnetet és beválik nálam akkor jó lenne mindenhol netezni meg tv-t nézzni
Ill melyik mobil netet javasolnátok??
én idáig kettővel szemezek:
egyik:
Telenor: hípernet 42, állítólag működne is itt Szegváron, havídíja: 8090 ft, kicsit uhh az ára, ezé a pénzért napközbeni: 20 gigát kapunk +100 gb éjszakai adatforgalmat....
másik:
Upc mobil internet 1 gb max havi 2000 ft-ért+ sebesség növelő opcióval ez 600 ft....
Miután meg ettem az 1 giga adat forgalmat tudom lassítanak hogy ne legyen túl forgalmazási díj..... vagy esetleg a 6 gb-os adat forgalmi korlátosat érdemes a upc-töl megvenni? megeszem a 6 giga adatforgalmat utánna lassítás de ennél jobb a sebesség?
nekem erre kellene a mobil net: első sorban net rádió (állítólag 1,5/2 mb/ perc fogyaszt ez igaz??
tehát: olyan netes rádíot szoktaam hallgatni aminek csetje is van, a sok smiley eszi az adat forgalmat?
+skype+face(ezek tudom nem esznek sokat mert lemértem Netmeter nevű programmal)
tudom torrent kilöve, torrent helyett arra gondoltam hogy valahol megnézni a neten ha ez lehetséges... (film+mese nézése+ zenék)
+ hoxa ez csak fórum+haverok.hu ez is csak fórum.....+ xatos rádio ennek csetje is van
youtube azt olvastam hogy eléggé sok adatforgalmat generál....
Már utána jártam a dolgoknak és a telenor az ami működne itt, a vodafone mobilnetje itt nem jó szegváron....
Amit hiányolok a készülékből az a gps vagy micsoda amivel lehet navigálni....
Nah várom a véleményeiteket, hozzászolásaitokat és a sok segítséget, mind készülék ajánlásban mind mobilnetben....
ui: a mobilnetet az asztali gépemen probálnám ki, a telenornál van csak olyan lehetőség hogy vissza veszik, csak ugye ki kell fizetni a havídíjat, ez még mindig jobb megoldás mint az hogy oh hát aláírtam 1-2 év hűséggel csak jó lesz de ha nem jó akkor bizony fizethetem potyára.... nah értitek...
a többi mobilnet szolgáltatót azért sem próbálom ki mert hűség időhöz van kötve, de érdekelne akinek van....... nah értitek remélem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest