- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
hamyka #20763 üzenetére
(Bocsi lejárt a szerkesztési időm de ezt még hozzá írom)
Játszani is jó lenne rajta.....
Nah várom a sok sok segítséget mint mobil net ben hogy melyik lenne számomra a legjobb illetve hogy melyik tablet....
Azt tudom hogy a tablet teljesen másvilág mint az asztali pc, a telenornál mutogattak ezt-azt a tableten, arra kérdeztem rá hogy hogy lehet vírus írtot feltenni rá, bement a tableten valami web áruházba vagy mibe és ott volt a rengeteg virusírtó.....
a Tabletek már ilyenek hogy van rajta 1 web áruház aminek a keresőjébe beírom hogy mit is keresek és megtalálja? tehát nem olyan mint az xp hogy mindent úgy kell hozzá külön megkeresni?
Jah és azt is tudom hogy az összes Android izé az az Linuxot használ vagy mit ( Operációs rendszerre gondolok)
Ill mondták a telenornál hogy más játékok is működnek rajta csak emulátor kell hozzá és a kérdésem az lenne ezzel kapcsolatosan hogy ha emulatorral használok 1 játékot nem fogok vírust bekapni??
Telenornál azt mondták hogy én magam nem hozhatom helyre csak is a szervíz hozhassa helyre ha vírust kaptam be vele....
Androidra (gondolom az összes tablet ilyen rendszerű és Linuxos vagy tévedek?) kell egyáltalán vírus írto?
A Telenornál azt mondták hogy ajánlani szokták, a neten azt olvastam hogy teljesen felesleges rá vírus írto....
Ill pl: Msn-ni akarok akkor csak belépek abba a bizonyos web áruházba be írom hogy: Msn Messenger és meg találja és tölthetem is lefele??
Ill mindenféle jó tanácsot szívesen veszek
-
Chaser
legenda
válasz
hamyka #20763 üzenetére
Akkor már a 10-es verziója, ami 1280x768-as ips paneles, 75k.
szerk: Igaz, amit te mondtál az is majdnem 10-es, 9.7", de csak 1024x768, és mivel 4:3 képarány, ekkora méretben már sztem nem túl jó úgy a gép, a 10" az 16:10-es és nagyobb felbontású is, ekkora kijelzőn már elfér a HD felbontás, főleg ha csak 5k-val drágább. HW-ük ugyanaz, a 9.7-esben akku nagyobb néhány száz mAH-val, szóval elhanyagolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest