Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
Még csak tapogatózok, de nagy valószínűséggel laptop - mobil mellé vennék magamnak egy tabletet. Amit eddig tapasztaltam, az egy samu P5.100. Alapvetően semmi gondom vele, csak túl nagy, kényelmetlen szerintem kézben használni.
Van egy kindle 3-as olvasóm, ennek a mérete szerintem pont ideális, de lehet a kettő között van az arany középút.Android a telefon révén jó barátom lett, így ezzel szeretném használni. Az se baj, ha lehet "mókolni" egy keveset a rendszert. Nem tudom, hogyan meg a kernel-, rom csere...
Hétköznapi használatra szeretném, 99%-ban wifi-hez csatlakozva. Ezért fontos szempont lenne a minőségi wifi egység. Szeretnék rajta filmeket nézni, olvasni, böngészni. Excel, ebay, vatera kezelése ne legyen probléma.
Igazából nem tudom milyen HW illene. Telefonom egy SE W19i, ennyi illene tabletbe is minimum, ha nem több...
Játék telefonon egyelőre nem fogott meg, tabletnél viszont lehet kipróbálnék ezt-azt. Nem elsődleges szempont...Minőségi terméket szeretnék, bár ha van bevált "best buy china" az is érdekel. Szeretném minél olcsóbban megúszni. Ha írtok jó pár ajánlást, akkor nagyjából be tudom majd lőni az árkategóriát is.
Mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hobby rádiós topik
- Steam topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Proxmox VE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekékült a Pixel 10a
- További aktív témák...
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3843,100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX