- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
Még csak tapogatózok, de nagy valószínűséggel laptop - mobil mellé vennék magamnak egy tabletet. Amit eddig tapasztaltam, az egy samu P5.100. Alapvetően semmi gondom vele, csak túl nagy, kényelmetlen szerintem kézben használni.
Van egy kindle 3-as olvasóm, ennek a mérete szerintem pont ideális, de lehet a kettő között van az arany középút.Android a telefon révén jó barátom lett, így ezzel szeretném használni. Az se baj, ha lehet "mókolni" egy keveset a rendszert. Nem tudom, hogyan meg a kernel-, rom csere...
Hétköznapi használatra szeretném, 99%-ban wifi-hez csatlakozva. Ezért fontos szempont lenne a minőségi wifi egység. Szeretnék rajta filmeket nézni, olvasni, böngészni. Excel, ebay, vatera kezelése ne legyen probléma.
Igazából nem tudom milyen HW illene. Telefonom egy SE W19i, ennyi illene tabletbe is minimum, ha nem több...
Játék telefonon egyelőre nem fogott meg, tabletnél viszont lehet kipróbálnék ezt-azt. Nem elsődleges szempont...Minőségi terméket szeretnék, bár ha van bevált "best buy china" az is érdekel. Szeretném minél olcsóbban megúszni. Ha írtok jó pár ajánlást, akkor nagyjából be tudom majd lőni az árkategóriát is.
Mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest