Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• albinolynx

senior tag

Még csak tapogatózok, de nagy valószínűséggel laptop - mobil mellé vennék magamnak egy tabletet. Amit eddig tapasztaltam, az egy samu P5.100. Alapvetően semmi gondom vele, csak túl nagy, kényelmetlen szerintem kézben használni.
    Van egy kindle 3-as olvasóm, ennek a mérete szerintem pont ideális, de lehet a kettő között van az arany középút.

Android a telefon révén jó barátom lett, így ezzel szeretném használni. Az se baj, ha lehet "mókolni" egy keveset a rendszert. Nem tudom, hogyan meg a kernel-, rom csere...
    Hétköznapi használatra szeretném, 99%-ban wifi-hez csatlakozva. Ezért fontos szempont lenne a minőségi wifi egység. Szeretnék rajta filmeket nézni, olvasni, böngészni. Excel, ebay, vatera kezelése ne legyen probléma.
    Igazából nem tudom milyen HW illene. Telefonom egy SE W19i, ennyi illene tabletbe is minimum, ha nem több...
    Játék telefonon egyelőre nem fogott meg, tabletnél viszont lehet kipróbálnék ezt-azt. Nem elsődleges szempont...

Minőségi terméket szeretnék, bár ha van bevált "best buy china" az is érdekel. Szeretném minél olcsóbban megúszni. Ha írtok jó pár ajánlást, akkor nagyjából be tudom majd lőni az árkategóriát is.

Mit ajánlanátok?

Új hozzászólás Aktív témák