- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Ezt nem értem. Fényévekkel lassabb az androidos gépeknél? De miben? Amire én használom (filmnézés, netezés, fórumozás) azokban sokkal gyorsabb. Van most is androidos gépem mellette, meg volt is már sok, mert bele vagyok bolondulva, hogy mindig valamit kipróbáljak, volt már Packard Bell Liberty Tabtól (tegra2), vagy (zenithink, ainol, ICOO stb) 5 kínaiig minden, de egyik sem volt gyorsabb, mint a W500. Ezt is itt vettem amúgy a hardveraprón és Win7 Ultimate van rajta (ez volt rajta, amikor vettem, én rá sem tudnám tenni, annyira nem értek hozzá) és minden tökéletesen folyamatosan megy rajta. Persze azt az Acer szar felületet én sem használom, de amúgy nagyon tetszik.
A súlya valóban gáz, nem egy kezes használatra van tervezve, de még épp elviselhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest