Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krissz5435

aktív tag

Helló, gondolkodtam, és a cc7015 helyett lehet jobban járnék egy használt/ha-n fellelhető kínai tablettel. A kérdés, hogy milyen tabletek jöhetnek szóba, amit itt ha-n meg tudnék venni max 30kból? A következőket kéne tudnia: ics android, legalább 4 óra akkuidő netezésnél, filmnézésnél, legalább 7 col, de nem baj, ha ebbe az árba nem fér bele nagyobb, 16:9/16:10-es képarány, legyen hozzá usb és otg kábel. Tárhelynél nem tudom, hogy hogyan van, hogy ha veszek bele egy 16/32 gigás cl10-es microsd-t az tudja nyújtani azt a sebességet amit a beépített tárolók átlaga szokta? Ha igen, akkor elég bele a 4 giga háttér, ha nem akkor 8 giga kéne bele. A memória is kérdéses, mert nem tudom belefér-e az 1 giga vagy, csak 512-essel tudok venni ennyiért. A proci meg minél erősebb annál jobb, de 1 ghz alatt ne legyen. Na meg persze, ha úgy adódna akkor lehessen játszani is vele. Meg ha van némi support az sem baj, de ne legyen olyan, hogy még a legtapasztaltabb ember sem tud hozzászólni. Előre is köszi a válaszokat.

Szerk.: Legalább egy kamera legyen benne, ha kettő van az csak bónusz.

Új hozzászólás Aktív témák