Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos
üzenetére
Valószínűleg még mindig bennem van a hiba, de nem értem. Senki nem vádolt semmilyen gyártót hazugsággal. Én legalábbis PR cégeket emlegettem. Semmi összeesküvés elmélet nincsen ebben. A Gyárak 1024-gyel számolnak, akik meg értékesítik, azok meg 1000-rel. Ez az egyszerűség és a könnyebb emészthetőség miatt van így. Most nem azon van a hangsúly, hogy a cégek lopnak-csalnak-hazudnak, hanem azon, hogy ha egyszer 8 gigabájt van a dobozra írva, akkor miért nem látja a kedves fórumtárs azt a storage menüben, hogy szabad hely 8GB
Egyébként igen, oké, hogy szőrszálhasogatás meg 2-3%, de egy 2TB-os vinyónál ez már ~138GB-t jelent, ami szerintem már egyáltalán nem kevés.
Egyébként én csak arra válaszoltam neked, hogy szerinted a flash memóriáknál ez a jelenség nincsen jelen, csak a mechanikai tárolóknál, ami szimplán nem igaz.
(#16348) franc0
Mivel semmi konkrétumot nem írtál, így az mondanám, hogy SmartQ T19
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX