- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, "meglepném" magam karácsonyra egy androidos tablettel.
Mivel van már kb minden féle eszközöm (htpc, laptop, htc desire és ebook olvasó), kifejezetten csak egy célra keresek tabletet: képregény olvasásra.
Tehát a sebesség, a játékok futtatása, wifi és a többi sallang engem nem érdekel.
Képeket vagy cbr-eket (marketes képregény olvasók tudják kezelni, az sem érdekel, ha nincs a tableten market, majd telepítem nélküle a szükséges programokat) tudja megfelelően megjeleníteni, a képek közti váltás azért legyen 30mp alatt, illetve azért tudjak zoomolni a képekre, valamint azért a képregény olvasástól lehetőleg ne fájduljon meg a fejem, tehát ne legyen pocsék a kijelző (a multitouch/rezisztív vagy kapacitív dolog sem érdekel nagyon, erre az egyre használnám).
Esetleg nagy ritkán talán néznék rajta egy 350mb-s sorozatrészt, de gondolom az általam megadott árrésben nincsen olyan gép, ami viszi a divxeket konvertálás nélkül.
Ez lenne a nagy igényem, illetve 7-10" közötti méret, kb max 120$ értékig szállítással (gondolom 10"es nincs ezen az áron, 7"seket már láttam).Ezt (azt írják, hogy a slatedroid fw felrakásával gyorsul a cucc rendesen), ezt és ezt láttam eddig.
Ezek közül melyik a legjobb, illetve van-e jobb ezen az áron?Valamint dealextreme-től nem para a vásárlás?
Fizetés gondolom paypallal megy.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest