Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

Sziasztok, "meglepném" magam karácsonyra egy androidos tablettel.
    Mivel van már kb minden féle eszközöm (htpc, laptop, htc desire és ebook olvasó), kifejezetten csak egy célra keresek tabletet: képregény olvasásra.
    Tehát a sebesség, a játékok futtatása, wifi és a többi sallang engem nem érdekel.
    Képeket vagy cbr-eket (marketes képregény olvasók tudják kezelni, az sem érdekel, ha nincs a tableten market, majd telepítem nélküle a szükséges programokat) tudja megfelelően megjeleníteni, a képek közti váltás azért legyen 30mp alatt :D, illetve azért tudjak zoomolni a képekre, valamint azért a képregény olvasástól lehetőleg ne fájduljon meg a fejem, tehát ne legyen pocsék a kijelző (a multitouch/rezisztív vagy kapacitív dolog sem érdekel nagyon, erre az egyre használnám).
    Esetleg nagy ritkán talán néznék rajta egy 350mb-s sorozatrészt, de gondolom az általam megadott árrésben nincsen olyan gép, ami viszi a divxeket konvertálás nélkül.
    Ez lenne a nagy igényem, illetve 7-10" közötti méret, kb max 120$ értékig szállítással (gondolom 10"es nincs ezen az áron, 7"seket már láttam).

Ezt (azt írják, hogy a slatedroid fw felrakásával gyorsul a cucc rendesen), ezt és ezt láttam eddig.
    Ezek közül melyik a legjobb, illetve van-e jobb ezen az áron?

Valamint dealextreme-től nem para a vásárlás?
    Fizetés gondolom paypallal megy.

Előre is köszönöm!:R:)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés