Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
sz.zoli25
üzenetére
Hali, gondolom magyarországi galaxy tabról van szó, és bár nem írod, gyanítom a P1000-es modellről (vagy p1010).
A legfrissebb hivatalos Magyarországon kiadott rom, valamelyik 2.2.x, amit tavaly valamikor kora tavasszal adtak ki rá, tehát a KIES-el nem is fogod tudni frissíteni. (mert már gondolom ez van rajta, vagy max erre frissülne, ha a Mankó által írt driver probléma állna fenn)Viszont Európa több országában hivatalosan is kiadásra került tavaly tavasszal a GB 2.3.3 és télen a 2.3.6, amik természetesen ODIN segítségével rátehetőek a tabra és a 100%-os Magyar lokalizációt is tartalmazzák. (bár garanciális ügyintézésnél, gondolom feltétel az eredeti, gyári rom, tehát a mi esetünkben a tiéden is lévő 2.2.x, ezt csak azért írom, hogy ennek tudatában cselekedj)
Honeycomb (3.2) és ICS (4.0) hivatalosan nem lesz hozzá, viszont már vannak nagyon jól működő/használható ICS portok.Egyébként P1000/P1010 romok + a hozzájuk tartozó leírások: [link]
(#13636) peterkeT: Egyik kollégám vett pont a napokban egy ilyen ketyerét, neki tökéletesen működik a wifi net elérés, bár neki valami egyszerű tp-link routere van. (ami nekem furi a kezdőképernyő dpi beállítása, picit furin néz ki pl. a tálca...)
Szüleimnél, a már általad is említett T-Home-os szörnyszülemény(router van), ott eddig nekem mindegyik androidos, készülékem működött hiba nélkül.
Illetve olyan probléma szokott előfordulni, hogyha túl sok a csatlakoztatott (aktív) készülék, akkor én pl. már nem tudok felcsatlakozni.
Illetve ami még jellemző, ha a net sávszélességének egésze/majdnem egésze le van foglalva, akkor wifin nem tudok kapcsolódni a routerhez. (ezek csak tippek, én eddig ilyen problémákkal futottam össze, hátha segít neked is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- War Thunder - MMO Combat Game
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Linux Mint
- Xbox Series X|S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- PlayStation 4 Slim 1TB
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX