- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
DJGABI #11617 üzenetére
Kint voltam és nem bírtam ellenállni a 29 990 forintos árnak,
így meg is vettem. A gépen már 4.0.3 van, a srácok a Speedshopban upgradelték a náluk készleten lévő gépeket. Bár a Wayteq 70i-je jobban tetszett a 4:3-as képarányával, de 10 ezer forint különbséget ez és a BT nekem nem ért meg. Az árkategóriához méltóan fényérzékelő, mint afféle drága, úri huncutság nincs benne, de az alsó panelről két gombnyomással manuálisan állítható. Hazafelé a fiam bekapcsolta a kocsiban és elkezdte beállítgatni. Az akksi akkor 85%-on volt, azóta ment kb két és fél - három órát, amíg feltelepítgettem a Marketről a megszokott alkalmazásaimat, most 20 % körül van. Menet közben a Market frissült Play-re, de az furcsa, hogy az appok egy részére azt mondja, nem kompatibilis a készülékkel. Ez kicsit gáz, de majd Dropbox-on vagy ftp-n keresztül áttolom a hiányzó apk fájlokat. Az eladó srác szerint böngészéssel kibír három - négy órát, majd meglátjuk. Amire vettem, - a lányomnak animét nézni az indavideóról és mangát, meg e-bookot olvasni - arra első benyomás alapján tökéletes. A wifi kicsit gyengébbnek érződik a családban lévő többi telefonhoz (Blade, S2, Touch Pro, stb) illetve notikhoz képest, de még használható. Az ES File Explorerről LAN alatt a NAS-ról wifin keresztül rendesen lejátsza a stream-melt filmeket. Vettem egy mini HDMI - HDMI kábelt is, (5 m - 2500 ft.) azzal médialejátszóként is használható lesz. Full HD-t nem tárolok, de avi az simán megy. Sebességre az S2-höz képest természetesen lassabb. Ha egyszerre több dolgot csináltam, - pl telepítés alatt átváltottam a böngészőbe és írtam volna be a web címet - akkor meg-meg torpant, de nem veszélyes. Elsőre kicsit szokatlan volt, hogy az ICS "gombjai" mellett a keret kapacitív gombjai is működnek, de nem zavaró. A csemetém közben felhozta a kütyüt, hogy lemerült. Szemre Nokia töltő van hozzá és töltés alatt egy kis led vakít kéken a jobb alsó sarokban. Szerencsére okosak voltak a mérnökök, ha a kijelzőt bekapcsolom, akkor a led elalszik és nem vakít. Az összerakás minősége korrekt, minőségi darabnak és nem játékszernek látszik, de max hangerőn a hátlap kicsit berezonál, illetve a hátlap erős megnyomása a kijelzőn látszik; persze ki az a marha, aki teljes erővel markolja a gép hátulját közép tájon. Így hirtelen ennyi, azt gondolom, hogy ha van aki Kínából hozatna 20-25 ezer forint körül 7 "-os gépet, akkor fontolja meg ezt a típust is. Ennyi különbözetet.talán megér az egy év magyarországi garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest