Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Nah én pont erre gondoltam ezzel a site-al kapcsolatban, már azóta hogy elkezdték itt linkelni az emberek a teszteket. Gyanús volt, hogy olyan mennyiségű időt zabálna fel egy ilyen teszt lefolytatása, amit még senki sem tudott megcsinálni eddig. Az itteni házigazdák is írták már, hogy mennyi meló egy tized ekkora tesztet, igényesen lefolytatni, ez az oldal meg szinte hetente csinál 1-2 ilyen volumenű tesztet. Most akkor vagy kamuznak az eredményekkel, vagy van egy 100fős csapatuk aki csak ezzel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Egyedi ékszerdobozka
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest