- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cl.aci
aktív tag
válasz
TTomax #12137 üzenetére
Oké hogy itt gyorsabb az NV, de azt magyarázd meg nekem miért nincs a tesztekben amit erröl az oldalról linkelsz egyeteln egy darabb 300-as AMD kártya sem, nem futja az oldalnak rá vagy direkt felejtik ki öket?
Ez már régota érdekel, érdekes modon NV oldalról mindegyik újabb kártya szerepel, de se egy 380-at se 390-et vagy netán egy 390x-et sem láttam még ezeken a szép szép szines grafikonokn, de az is érdekes, hogy amiket linkelntál előzőekben és volt dual gpu is a tesztekben ott is csak NV kártyák szerepeltek, emiatt szerintem ellégé megkérdöjelezhető az oldal objektivitása, bár az eddigi hozászolásaidat elnézve ez téged nem nagyon érdekel, mert megfelel neked az ilyenfajta hozzáállás egy tesztoldaltól.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Proxmox VE
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- PS Plus előfizetések
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest