- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
cl.aci #12141 üzenetére
Minek rakjanak be 390-390x-et mikor egy húzott,bios módosított 290/290x-ről beszélünk?
Volt mindkét kártyám,(sőt most NV-m van így van némi rálátásom) a Ref 290x megfogdosta a 390x-eket,pedig csak egy masszív oc-t és egy 390x mod biost kapott és még sok ész sem kell hozzá.
Ezen az alapon én meg azt hiányolom,hogy nem az én 980ti-met (ami olcsóbb mint a FuryX) rakták be ami out of the box 1380-ra boostol out of the box,de hát ez nem a három kívánság. -
törölt tag
válasz
cl.aci #12141 üzenetére
nV oldalon mondjuk azok tényleg új kártyák, "lehet" azért rakták be őket
Gondolom nem kaptak az AMD-től venni meg nem fognak, OC kártya mindegyik a 300-asból. A FuryX/Nano viszont ott van az új szériából, nem hiszem, hogy mondjuk a 390X gyorsabb lenne ezektől...
Amit én linkeltem abban amúgy van 300-as is, érdekes, hogy DX12 alatt már a 380-as is lassabb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Crypto Trade
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED monitor topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Napelem
- eBay
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest