Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30336) Habugi válasza s.bala31 (#30334) üzenetére


Habugi
addikt

Javaslom olvasd el a topic címét.
Amikor valaki kis túlzással vagy anélkül egy-egy ehhez hasonló postot trollkodásnak nevez az azért van, mert jó szándékkal azt feltételezi hogy tudsz olvasni és értelmezni. Ugye ha ez megy, onnantól elég hmar összeáll hogy az pl amit bekopíztál a jó ég tudja miért a VS-be való téma és nem ide, ám Te mégis valamilyen oknál fogva úgy döntöttél hogy ennek itt a helye.

Tudsz követni? :)

(#30332) do3om:

A Frontier vs RX VEGA témához nem tudok mit hozzászólni, annyiszor le lett már írva miért rohadtul nem ajánlott összehasonlítani a kettőt, hogy ahhoz hogy mégis megtegyem bármilyen szempont alapján és/vagy reagáljak másoktól tollából származó idevonatkozó észrevételekre, nos ehhez az kéne hogy lobotómiát végeztessek magamon.

Nem az a gáz ha valaki ennek ellenére megteszi, notorikusan, ha valaki szereti szefós színben feltűntetni saját magát annak szíve joga, az már más kérdés h Önnön döntése után/alapján milyen jogon kéri ezt számon másokon ha így vagy úgy reagálva de szóvá teszik ezt neki, ugye kauzalitás..

Vagytok egy páran akik kizárólag azért járnak be ide, hogy állandóan hangot adhassanak a borúlátásuknak, néha így, néha úgy. Amint valaki vagy valami, random techoldal /link minimális apropót szolgáltat erre, úgy ugrotok rá mint gyöngytyúk a takonyra és oldalakon keresztül megy az egyértelmű kapitányoskodás, felemlegetve a múltat, Furykákat pl, "érvelésként" (:DDD) felhasználva mára/VEGA esetében jelentéktelen, a topic visszatérő olvasóinak 99%-a számára egyértelmű és tudott/ismert dolgokat.

Ez megy végtelen ciklusban, ez az amit páran rohadtul unnak már mert nem azért járnak ide hogy az ehhez hasonló mentálszemetet olvassák, no offense csak szemlátomást páran nem tudjátok vagy nem akarjátok ezt felfogni/megérteni, ismeretlen szándékból, bár ha belegondolok talán jobb is így, vannak dolgok amiket nem érdemes megpróbálni megérteni.

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.