Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
gery14
üzenetére
"Nincs rgb vezerles rajta"
ezt fajt elso ervkent olvasni, foleg hogy ketszer kellett keresnem hogy kapcsoljam le a pilacsokat a CH6on...DE a masik oldalrol meg irigykedek mert kisjanykoromban en is pimpeltem a pcmet mint az allatt es valamiert egy csomo oromot okozott. valtozik az embor ahogy oregszik

tenyleg nem bantaskeppen jegyeztem meg, latom h memo es mas problemaid is vannak.

mod, hatha segitek is valamit: amugy kb 4 honapja en £60-ert lottem aAsus CH6ot kellekek nelkul angol eBay-rol, x370 lapok rohelyes aron mennek, mindenki az uj gen lapjait veszik, sokan valtanak B350/X370rol is az ujabbra. utana is rajta tartottam a szemem es sok CH6 hasonlo arban ment el full doboz/kellekekkel tehat nem en vagyok a jani.
-
kecsawi
senior tag
válasz
gery14
üzenetére
Szia!
Ha a memória határait akarod megkeresni akkor szerintem a következő a teendő:
cpu alapra, soc 1,1-re, ram 1,395V 22-22-22-22- késleltetéssel megnézni, mekkora sebességgel nem hibázik a ram, (a savage ramokon lehet keresgélni) memtesttel a stabilitást tesztelni. Ha megvan a kívánt sebesség, akkor lehet apránként finomhangolni, mindíg csak egy beállítást módosítva és tesztelve. Hosszú lesz, de megéri. Ha nem akarod nagyon feszíteni a ramot akkor 1,35-től elég kicsit is módosítani, vagy a gyári beállításokkal operálni, de érdemes kézzel mindent beállítani. A summit válogatósabb, mint a későbbiek, de az alaplap biosa a legújabb agesa-t ismeri, sokminden javult a kezdetek óta. -
Feriboy2
aktív tag
-
jeni
félisten
-
SECTORnooB
addikt
válasz
gery14
üzenetére
Add el és vegyél egy kitet, nem értem hogy ilyen kajak kártya mellé miért kellett forintoskodni a memóriát illetően.
Például: Ripjaws 3200Mhz -
Feriboy2
aktív tag
válasz
gery14
üzenetére
a ryzenmaster használtad? ha igen akkor szerintem véletlenül letiltottál néhány magot.
itt tudod őket visszakapcsolni:
msconfig --> rendszerindítás --> speciális beállítások
és ott a processzorok száma elől vedd ki a pipát. (most ott szerintem neked 6 van kiválasztva) újraindítod és kész -
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
gery14
üzenetére
nekem Tomahawkom van , az ab350m-pro4 majd karira lesz ajandek

ellenben azt megtudom erositenii, hogy egy 600W -s tap biztosan eleg lesz, nalam viszi perpill a Tomahawkot az R7-1700 + RX580 komboval ugy, hogy neha napokig a cpu all core 3.6Ghz + gpu is csucsrajaratva.szamolgat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet a vége 3,8 is meg 4,2 is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)