- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:01 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Ez marha jól néz ki,well done!

-
Milka 78
nagyúr
Pedig ez nagyon memóriahibának tűnik,nekem is van egy 4830-om ami ezt a felkiáltójeles hibát produkálja,igaz megfejeli néha egy-egy pikk jellel is.
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
A gpu-ra fel fog menni,pl az MSI 390-re is felment.Inkàbb a vrm az érdekes,mert a borda csavaros/rugós megoldás és ott a furatoknak passzolnia kell.
Csekkolni kéne a kártyád és a ref 290 pcb-je közti különbséget.
A ref 290 vrm része egysoros fényes ez meg 2 soros és középen foghíjas,lehet nem fog felfeküdni,rátakarni a borda. -
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Normális
Nálam PL az 2.320v terhelésen állt be,de voltak 1.3450v-s tüskék is.vdrop és a powertune együttese hozza ezt össze.
Én pl MSI AB+RivaTuner-el monitorozok mindent játék közben,ott azért látszik a valós terheléses fesz.
A másik az amire szerintem gondolsz az az idle fesz,mert bár van szórás,de átlagba 1.200v körül volt a 290/290x terheléses alapfesze.Ha viszont nincs teljesen kihasználva a kártya akkor csökkenti az órajelet/feszt.Skacok nem teljesen értem ezt a 290/390/x cserét 480-ra.A fogyasztáson kívül sok értelme nem lett volna még ha 390x szintet hozott is volna.Én egy kompaktos 980ti oc-re cseréltem,azt mondom meg is érte,mert irgalmatlan előrelépés volt,de ez alatt szerintem tök felesleges cserélgetni.Ha előrelépsz akkor azért érdemes lépni vagy 30%-ot craftba.
Mondjuk ez az egyéni véleményem,ahány ház annyi szokás
-
Milka 78
nagyúr
OC alatt 1.300v-ig sok baj nem lehet,de biztonsági üzemmódban legyen 1.280v.Nálam 1.3200v-t kapott amikor játszottam,de ott már elég izgi hőt kell elvezetni,bár amint látom vizezve vagy.
Hozzáteszem a tápod lehet el fog fogyni,mert ha kitolod a PL-t 50%-ra (ami kell is az oc-nál) és odarúgsz neki +100-at,akkor irgalmatlanul megforgatja a villanyórát. -
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Nehari, de két olyan tesco-s ventivel örülj, hogy ennyit hűt. Fent meglett mondva, hogy normális légkavaró kell rá, mert sűrű lamellás a hűtő test, ergo nagy statikus nyomás kell, hogy a borda át legyen fújva.
Fent említve is volt a Scythe ventije és ilyen még az Akasa Viper is, de még a CM Sickleflow is egész jó e téren.
Az F12 bűn gyenge tucat termék, nulla statikus nyomással és feljthető légszállítassal.
Esetleg próbáld meg max fordulaton használni őket a furmarkot meg hanyagold, mert az nem valós terhelés.
Egy órányi Heaven teszt sokkal valósabb képet ad hőmérsékletek terén. -
Milka 78
nagyúr
Figyelek kicsi csibész

-
Milka 78
nagyúr
És mindez kinek köszönhető, ki a te kis Szent Teréz Anyád?

-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Pedig pofonegyszerű dolog, nincs benne semmi ördöngőség. Kétoldalas ragasztóval bordák fel és kész. Egyedül a vrm borda beszerzése a neccesebb, de az sem lehetetlen.
Ez egy AC Hybrid III szerelési útmutató.
A Frostflow 240 annyiba különbözik, hogy ott a vrm bordákat neked kell külön felragaszgatni/beszerezni.A memóriákra meg adnak süniket. -
Milka 78
nagyúr

A Hybrid III-hoz alapból van vrm borda,de ha jól rémlik a memóriára csak hátlapi hűtés van ami nem az igazi.Memória süniket viszont könnyen tudsz szerezni,cserébe maga a hybrid III 120 35-ért és az Hybrid III 140 41-ért elég vicces ár.
Hybrid II-t meg messze el kell kerülni,mert nincs semmi borda,venti a vrm/memóriához,csak egy bordás hátlap ami semmire sem elég (legalább is oc alatt egyből elfogy),mindezt 25-ért.
A Frostflow 240g meg ad memória süniket,de nincs vrm borda hozzá amit nehéz felhajtani,cserében 25 ropi és lemossa az AC motyóit.
Én Hybrid I-et használtam 290x-el,írtam róla régebben pár sort,most meg 240g-t használok agyig húzott 980ti-vel ami 45 fokos
Véleményem szerint a 240g jóval többet tud,de 290x-re nehéz vrm bordát szerezni,én is a lerobbant Hybrid I-esem bordáit használom. -
Milka 78
nagyúr
Pedig a poroltó is hatásos lett volna az extrém hő kezelésére te kockák szégyene... már megint a "dady poresz" oldalról szedtél össze valamit

-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
2d-s BS memória hibára utal.Vagy csökkentsd a memória órajelet,vagy adj neki + feszt (+10-20mv-t).
-
Milka 78
nagyúr
Az alaplapról tudod szabályozni a ventiket,így tudod redukálni a hangot,vagy előlapi panelt veszel.Hozzáteszem a helyedben vettem volna mindenhova egy Xilence Red Wing-et.Full alapszintű venti,viszont a célnak megfelel és ezeket hangtalanra szabályoztam volna.
Én is használok olcsó Artic F12 és F12 pro-t,ami egy 1000ft-os tucat termék és minden csak nem a ventik csúcsa,de olcsó és a rosszul szellőző,plexis CM N200-omban rendbe tett mindent és egy előlapi panellal vezérelve síri csend van benne,pedig 5 venti van/volt benne. -
Milka 78
nagyúr
Az N300 gyengén szellőző ház,vga terén,de lehet javítani rajta.
Ugye ennek érdekes módon elől,bal oldalt is van 2 ventilátor.Oda tessék 2x12cm-et bepréselni befújóra.Az előlap elé szintén befújó 12cm-es (egyről tudok,de ha lehet inkább 2 is mehet be.Hátul értelem szerűen 12cm kifelé és a tetőbe is 2x12cm kifelé. -
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
A Giga kártya baromi lutri.Sokan szidják hőfok/hang terén,de van egy egész felhasználó akinek halk és hűvös.
Igazság szerint a topick gazda mesélhetne erről,mert 290/390/970-is volt a tulajdonába,de le lett nyomva (kicsit feljebb),így nem hiszem,hogy nyilatkozna nyilvánosan a 970 vs. 390 témában
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Sajnos előfordul,de örülök,hogy sikerült.

kp59 : Nem tudom mire vélni ezt a félig filozofikus,félig személyeskedő h.sz-t
Az hogy nekem mi jön könnyen és mi megy az nem tudom hogy került a képe,de sok közöd sincs hozzá.Ha egy kicsit is ismernél akkor a kínzás azt jelenti,hogy masszívabb oc-t kapott,mod biosal és lehetséges ezzel hívtam ki a sorsot,nem pedig azzal,hogy egy trehány/újgazdag embernek festesz le,így megkérnélek hogy szállj le rólam 
-
Milka 78
nagyúr
Pl nekem mind a két Hawai karim meghalt.Statisztikailag innentől nem ajánlanám se a 290,se a 290x-et.Gyakorlatilag mindkettőt én vágtam haza addig kínoztam őket (nem tudatosan,csak így utólag belegondolva ez lehetett a baj).Pl az első 980tiwf3oc-m hibás volt.Soha többé Giga és 980ti.Ennek ellenére 980tiG1-em van és egész jó.Kötényben a 3. I5-öm van ami átlag alatti és a 2.android boxom döglik meg,pedig másnál megy.
Milka 78
nagyúr
Nekem sem volt soha pedig volt 2 Hawai és tucatnyi más a 4850-ig bezárólag,szimplán vagy cf-be.Hozzáteszem nem is nyomtam észnélkül az új drivereket fel és a crimson-nál már Nv-n voltam amivel szintén nincs driver frixim.
Ne általánosítsunk már a te példádból.Most ez nem sikerült neki.Ha lassan is de ki fognak jönni ebből a kátyúból is.Én pl tuti Crimson előttivel lőném a játékokat és várnék/fórumoznék. -
Milka 78
nagyúr
Ha nem garis akkor azonnali pasztázás.Szétkapod,lepucolod,mx4 finoman vékonyan,összerak és tesztel.Valószínű,hogy kipusztult a régi paszta,de lehet nem fekszik fel a hűtő rendesen.Ha ez sem segít akkor még mindig vehetsz rá custom hűtőt (Morpheus).
Pacy : Tipikus BS.Próbáld csökkenteni a memória órajelét.Ha ez sem jön be akkor videó,Youtube és indul a harc.
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Ha jól látom nem Single Rail,4x18a-s ág és 480-at tud 12v-n combiba.Először is ki kell focizni,hogy a pcie és az alalapi korbácsok mely ágra vannak kötve.A pcie korbácsoknak kell 2 külön 18a-s ág (ellenkező esetben terhelésnél indul az ágvédelem és kikapcsol a gép),az alaplapinak 1 és marad 1 az összes többinek.
Ezek után az OC-val és a power limittel óvatosan kell bánni (gondolom a procid alapfesz 4.2-es,de legalábbis nincs szétfeszelve)
Elég lehet,egy próbát megér (inkább az ágvédelem ami aggaszt),de való igaz,hogy egy Single Rail 550-es azért jobb lenne.
Pl egy FSP Raider 550w 504w-t tud egyben hagyott 42A-es ággal,de elvetemültebb (+130mv/mod bios) OC-s felhasználásra nem túlzás a 600/650-as egybe ágas sem. -
Milka 78
nagyúr
Ez érdekes.Nekem alapértelmezettként indul a speedfan,mert arról monitorozom a kompakt pumpáját és az küldi a figyelmeztetéseket ha valami frixi lenne a gépen belül.Ellendbe AB-t használtam a 290/290-nél (crimson előtti időkből) is és most is a 980ti-nél,ennek ellenére nálam minden rendben.
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Na jó,mert kifogtál egy low asic karit ami perpill megáll 1400-en és még a memóriához
Z hozzá sem nyúltál.Én most 1500-ön szúrom és még lehet neki tolni feszt,nincs meg a vége.Tessék koppra rakni a csúszkákat,nem himes tojás az
Pröbáld 65 fok alatt tartani,mert ott dob vissza egy lépcsőt órajelben/feszben.
Ui ;AB-t át tudtad állítani?Habugi : Írd át az AB indítóját,le is van vezetve itt a fórumon.134mv-t adtam a kártyának,csak fejből nem emlékzem...

-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Kereső->Részletes keresés->szűrés felhasználó szerint->nick név.Így ki tudod keresni a fórumtárs összes h.sz-ét.
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Meg is van.Nem ugyan ez,de hasonló probléma.->[link]
Dióhéjban a kártyája BS-ezett a gyári órajeleken.Próbálgatta driver nélkül,más driverrel mire kiszúrta,hogy a True Audio driver nélkül a kártyája megjavul.
Szerintem holnap dobj rá egy privit (-Solt-),de azt kisakkoztuk,hogy hardveres hiba.Esetleg még az új oprendszer és egy másik gépes teszt,de mint mondtam csinálj egy összefoglaló videót (driverrel/anélkül) és menj be a boltba ha minden kötél szakad.
Nekem csak az az érdekes,hogy üresben ,asztalon is szemetel,bár volt ilyen 3850-es vga-m ami ugyan ezt csinálta,de az driverrel és nélküle is memória hibás volt,szemetelt.Habugi : Nekem ez új infó volt,10 évnyi amd-zés után.Amúgy a 290x ment 390x biossal és egyszerre használtam a trixx-et és az AB-t amitől az ország 2/3 kifagyott és engem kérdezel (volt idő amikor nekem is nagyon ment)?

Ez egy hivatalos állásfoglalás,nem hazudtam én semmit e téren (mondjuk az OC Dream szöveg után ezen már csak felsírni tudtam),. -
Milka 78
nagyúr
AMD vs. és ott le van írva,hogy az AMD nem teszteli oc esetén...nem válla felelősséget...eula...nem ajánlott a 3rd party oc program...a power tune nem szoftveres,hanem hardveres ami titkosított és nem adja ki az amd...emiatt az oc program hibássan működtetheti a vga-t...hirtelen ennyi jutott eszembe amit Abu mondott.
Ellendbe Meaculpa a 15.12 valóban (venti) javított verzió (ellenben a fentiek ugyan úgy állnak).
Ui : Újabb példája annak,hogy nálad minden jobban megy,nem mond,hogy nem mondtam!!!

-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Van valamilyen oc program fent?Csökkentsd a memória órajelét kis lépésekben,majd ha nincs hatással rá a gpu órajelét,esetleg egyedi venti profil,mert az Asus hűtése bűn gyenge,memóriák csupaszon hagyva,lehet valami túlmelegszik.
Ha crimson van fent akkor azt pucold le és rakj fel egy régebbi drivert (a crimson összeakad az oc programokkal). -
Milka 78
nagyúr
A 105-ös gyári SP ventikre gondolok (leszabályozva elkezdtek bégetni/motorhang),ott indul ám a buli,de pl a H80 gyári ventiei is brutálisak (bár azoknak nem volt motorhangjuk).

A 110-re hogy raktál 120-ast? -
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
A sickleflow mellé minimum kell egy előlapi panel (vagy alaplapi szabályzás),mert bűn hangos venti.6db-t használok belőlük,mindet radira a magas légnyomás miatt.Ezekre jó is,mert 1/3-on nincs hangjuk,tesztre meg lényegtel...de egy jóérzésű ember megvadul a hangjától.Csak a Corsair SP120 ami hangosabb volt tőle.
Radira bordára a teljesítménye alapján nem rossz,de házventinek nem használnam.Ráadásul én 2000ft+ért szereztem annyit simán jó,de most 2800-3400ft között mozog az ára.Na annyit nem ér
TyphooonHUN : Ide,itt értenek hozzá

-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Erről már olvastam én is,jó az ötlet

+100 (1.300v terhelés alatt) mehet neki játékok alatt.Inkább a hőfokokra figyelj.A vrm 90 fokig teljesen jó.Bír többet is,de egészségesebb ha alatta vagy kicsivel.
Gpu detto.90 fok alatt okés,de itt inkább a 70-80 fok közötti tartományra esküszünk.
Vizecskével ez szerintem simán meglesz. -
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Ha ilyen maximalista vagy az említett felbontást is beleszámolva akkor 980ti-t kellett volna venni.A 390 fhd-ra is minimális kompromisszumokkal elég (extra szűrők,GW effektek,stb).
Mivel ha jól értem freesync monitorod van,így neked vagy a cf marad ami vagy megy,vagy nem (táp csere alapból).
Esetleg a FuryX ami jó neked,de az 980ti áron,attól érezhetően kevesebbet tud attól és necces a kártya,van vele gond.
Vagy pedig freesync off,980ti. -
Milka 78
nagyúr
Dc3oc sem egy remekmű.Allergiás a gyenge házhűtésre és elég meleg tud lenni.A 390 azonos órajelen 6-10%-al lassabb mint a 390x.
Végeredményben ha a 390 elfogy,elfogy a 390x-is (bár nekem pont jól jött az a hajszálnyi +craft,de ez a ritkább és valóban drágább)
Gigát csakúgy szabad venni,hogy veszel hozzá egy custom hűtést,pl a morpheust.Nincs rajta csavar matrica,így nem bukod a garit.A 2 év gari miatt sajnos kiesik a legjobb hűtés,de érdemes elgondoljodnod rajta (Sapphire Nitro/TriX)
Nekem volt 290x-em ami mod biossal simán fogta a 390/390x-eket,igaz elég jó kis példány volt (1620-at is ment a memória,de ritka az ilyen). -
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
DOS alatt is kifagy nem ad képet,mert ugye nem kell a win a bios frissítéshez.
Nekem sikerült egy képet nem adó 290x-et vissza flashelni gyárira.Kell egy akármilyen kártya (én pl egy 485-est használtam).Azt rátoldozod a monitorra és alá szúrod a 290x-et.Igy a képet nem adó vga-ra is vissza tudod varázsolni a biost. -
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Most nézegettem 90 körül mennek a gagyibb hűtős használt kártyák ez viszont vadi új.Na ha nálam lesz majd megálmodom,de már így is nyerőbe vagyok a ref 290x-hez képest.
-
Milka 78
nagyúr
Na Urak sikerült a bios balhés Ref.290x-emet gariztatni amiben a segítséget ezúton is köszönöm !
Kapok helyette egy Sapphire 290 TriX OC-t 0km-es,fóliás, 2 év garis
Elég jó cserének tűnik,lehet bedobom a mostani fölé egy körre.
Mennyit lehet érte kérni?
A legolcsóbb 290x 110 ami egy dc2oc.Szerintem szót sem érdemel a Trix mellett.
A legolcsóbb 390 az a Giga WF3 ami 105 ami inkább büntetés.
Lecnél 95 az MSI 290x Gaming ami szintén karcsúka a Trix mellett.
A 100 az reális lenne? -
Milka 78
nagyúr
Azon ne gondolkodj,mert zsákutca.Jobb az I.Annak aktív hűtése van (csak használt),de a III-ast kéne megvárnod.Azon kombinálva van az I-es aktív hűtése,amit párosítottaka II-es backplate-ével és ezt megfejelték 3x nagyobb vrm bordákkal.
sony7777 : Sehogy 980ti exklusive a led színének állítása.
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Azt vedd figyelemben,hogy ezt a statisztikát az olyanok rontják mint én is.Pl nálam a második Asus Ref.290/290x hal meg ugyan úgy...hozzáteszem mindkettőt meghajtottam rendesen,kapták az ívet.E szerint Asus Ref.290/290x-et nem szabad venni,pedig semmi baja sincs.
A másik,hogy népkártya,sok az eladott belőle.Nitro-t sokáig nem is lehetett kapni,olyan hiánycikk volt.Amiből sok megy el arányában több is lesz a hibás példány.
Persze bele lehet futni hibás darabba,de nem kell ezt túlgondolni.Simán jók ezek a kártyák hosszútávra is.
Ui:Szerinte a legegyszerűbb ha csinálsz telóval a házról egy képet,majd ide feltöltöd (levett oldallappal,hogy lássuk hova milyen ventit lehet berakni és ha nem gond az oldal lap is legyen meg a képen.
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Nekem 1.330-al ment a 290x 1185/1625-öt vizzel (és még csak nem is 1200-as oc bajnok karim volt gpu tekintetében).Szerintem te már bőven ezen felül vagy.Hozzáteszem a kártyám elhalálozott,de hogy a masszív feszelés miatt az rejtély.Nem biztos,hogy nagyon kínoznám azt a karit,mert nagyon nem akar menni

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Kuponkunyeráló
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Spórolós topik
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Milyen széket vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X XC3 ULTRA GAMING Eladó!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12GB - Garancia - Friss wellness - BESZÁMÍTOK!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kb az egyik legrosszabb hűtésű kari.Van kb 3-4 ember akinél bevált a többi meg vagy panaszkodott rá,vagy már lecserélte a hűtést.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az hogy nekem mi jön könnyen és mi megy az nem tudom hogy került a képe,de sok közöd sincs hozzá.Ha egy kicsit is ismernél akkor a kínzás azt jelenti,hogy masszívabb oc-t kapott,mod biosal és lehetséges ezzel hívtam ki a sorsot,nem pedig azzal,hogy egy trehány/újgazdag embernek festesz le,így megkérnélek hogy szállj le rólam