Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sogron
tag
válasz ricshard444 #9023 üzenetére
Alaplapcsere...
-
Sogron
tag
Üdv!
Úgy néz ki, hogy a héten, de legkésőbb jövő hét elejére összejön a pénzem egy r9 290-re, most már csak azt nem tudom eldönteni, hogy MSI Gaming, vagy Asus DCUII legyen. Szerintetek melyik a jobb kártya (átnéztem kb 10 tesztet, de nem tudok dönteni személyes tapasztalat nélkül)? -
Sogron
tag
Üdv!
Hosszas vajúdás után pénteken elvileg én is csatlakozom egy MSI R9 290 GAMING-vel! Végül is a zárt házas tesztek miatt döntöttem az MSI mellett, Asus majd felforrt, a többit leírtam alul.
Az Asus nem győzött meg ezzel a lebutított dcu2 hűtővel(6970 en jóval erősebb konstrukció volt), Sapphire kilőve a hossza, és a 2 év gari miatt, Giga meg hát ja... -
Sogron
tag
válasz Malibutomi #9569 üzenetére
Vagy mert nem zörög!
-
Sogron
tag
Én csak azért nem csinálok hőmérséklet teszteket (MSI r9 290 gaming), mert csak 3 venti van a gépemben, és nem egy ementáli CM HaF házam van, így nem igazán összehasonlítási alap.
-
Sogron
tag
válasz Malibutomi #9948 üzenetére
Esetleg árban!
-
Sogron
tag
Hali!
Ha a második x16-os slotba raktad a kártyát, akkor azért megy csak x8-ban, mert csak a fele tüskesor van bent, az egyedüli fullos slot a lapodon a legfelső. Amúgy szeretem, amikor valaki ennyire nem ismeri a cuccai képességeit, de ki van akadva, mint az órarugó...[ Szerkesztve ]
-
Sogron
tag
Hali!
Akinek MSI GAMING-je van, kipróbálta már, hogy mi történik, ha átkapcsolja a kapcsolót? (Valami UEFI hibrid bios-ra kapcsol, de nem tudom érdemes-e átkapcsolni.) -
Sogron
tag
Azt lehet esetleg tudni, hogy mikor lesz nem beta mantli driver?
-
Sogron
tag
Szerintetek ha esetleg elpisilné magát az MSI-men a ventilátor, akkor rá lehetne aplikálni 2 db 12 cm-es ventit?
-
Sogron
tag
Mondjuk ebbe a topikba!
-
Sogron
tag
válasz hdekakas #11074 üzenetére
Vedd le a ház oldalát, ha úgy is túlmelegszik, akkor sajna elsz*bták a kártyák pasztázását, ha úgy nem melegszik túl egyik kari sem, akkor lehetséges, hogy az oldalsó venti visszanyomja a kártyákra a meleg levegőt. Esetleg nézd meg, hogy mindegyik csavart meghúzták-e a kártyákon.
-
-
Sogron
tag
Újabb Mantle támogatással megjelenő játék: Sid Meier's Civilization: Beyond Earth [link]
-
Sogron
tag
válasz DroiDMester #18620 üzenetére
Üdv!
BF3 1080p -nél kicsit sántának tűnik az eredmény... -
Sogron
tag
Hali!
Valaki kereste a vga->PWM adaptert:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest