Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
A Vaport ajánlom

-
Algotis
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Asus->Sapphire Dual-X->Sapphire Vapor X, de az utolsó kettő között akkora különbség, viszont az ASUS a legmegbízhatóbb.
-
Repsol600
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Nálam sincs semmi gond az AMD driverrel.
Kivéve az utolsó Beta driverrel volt olyan, hogy -10fpst kaptam de a végleges driverekkel megszűnt ez a probléma is. -
mexel
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Az a helyzet hogy én már égóta nem találkozom olyan hibákkal amiket írnak. Már egyszer ki lett taglalva olyasmi is hogy "user error".
Saját véleményem szerint sokszor a hibákat a rosszul ekecselt win-ek okozzák, a sok összevissza feltákolt program és beavatkozás. Ha valaki tudja mit és miért csinál a gépen, akkor sok hiba kikerülhető 
Röviden a válaszom: szerintem nincsenek olyan hibák ami miatt ne vehetnél ATI kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kivéve az utolsó Beta driverrel volt olyan, hogy -10fpst kaptam de a végleges driverekkel megszűnt ez a probléma is.
Saját véleményem szerint sokszor a hibákat a rosszul ekecselt win-ek okozzák, a sok összevissza feltákolt program és beavatkozás. Ha valaki tudja mit és miért csinál a gépen, akkor sok hiba kikerülhető