Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz seederking #7682 üzenetére

Nálam azóta is tökéletesen megy a 12.11b4 -el vittem végig a MoH Warfighter és egy deka kékhalál vagy hiba nem volt pedig 1150/1400.on járt a kártya! de azóta már Borderlands.2 -vel is játszottam vagy 10.órát és ott sem volt gond vele!

Nem tudom mi lehet ez az anománia hogy egyeseknél hibátlanul fut másoknál meg hibák-fagyások vannak :F ugyan olyan kártyával is! :DDD Nálam PL a PwerPlay is tökéletesen megy vele 2D nél szépen 150/300.on jár!

******************************************************************************************
    Garsza úgy tudom ASUS kártyáknál még az OC verzio(TOP) is csak + , - 20.% ot enged! :O

Azt pedig nem tudom hogy pl ha te az asus kártyádra felteszed a Sapphire OC -biost akkor fog-e működni! Én fordítva már kipróbáltam egy UNLOCK -olt ASUS 7850 DC2 Top bios -t fel tettem a Sapphire kártyámra amivel fel lehetett tolni a GPU feszt 1,300.v ig mert a sapphire csak 1,225.v ig engedi! működött hibátlanul vele a sapphire kártya de sokkal tovább nem bírtam húzni azzal sem a GPU -t, hiába adtam neki akár 1,275.v ot akkor sem ment 1240 -nél többet a GPU így ment is vissza a Sapphire OC bios!

Új hozzászólás Aktív témák