- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
seederking #7682 üzenetére
Nálam azóta is tökéletesen megy a 12.11b4 -el vittem végig a MoH Warfighter és egy deka kékhalál vagy hiba nem volt pedig 1150/1400.on járt a kártya! de azóta már Borderlands.2 -vel is játszottam vagy 10.órát és ott sem volt gond vele!
Nem tudom mi lehet ez az anománia hogy egyeseknél hibátlanul fut másoknál meg hibák-fagyások vannak
ugyan olyan kártyával is!
Nálam PL a PwerPlay is tökéletesen megy vele 2D nél szépen 150/300.on jár!
******************************************************************************************
Garsza úgy tudom ASUS kártyáknál még az OC verzio(TOP) is csak + , - 20.% ot enged!Azt pedig nem tudom hogy pl ha te az asus kártyádra felteszed a Sapphire OC -biost akkor fog-e működni! Én fordítva már kipróbáltam egy UNLOCK -olt ASUS 7850 DC2 Top bios -t fel tettem a Sapphire kártyámra amivel fel lehetett tolni a GPU feszt 1,300.v ig mert a sapphire csak 1,225.v ig engedi! működött hibátlanul vele a sapphire kártya de sokkal tovább nem bírtam húzni azzal sem a GPU -t, hiába adtam neki akár 1,275.v ot akkor sem ment 1240 -nél többet a GPU így ment is vissza a Sapphire OC bios!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest