- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
Sziasztok!
Pénteken alaplap + processzor csere volt újonnan (alaplap asus m5a99fx proci meg fx8320 )
na mármost szívok vele 2 napja és nem tudok rájönni mi okozza a gondot , már voltam a másik topikba csináltam memtestet stb..az lenne a gond, hogy egy sima restartnál nem hajlandó boot-olni mégpedig álltalában legtöbbször a VGA led pirosan világít az alaplapon! Ilyenkor pár reset vagy főkapcsolónál kell kikapcsolnom, viszont ha elindul akkor megy ,tehát nem akad /szaggat / lefagy/ ..teszteltem 3DMarkal stb nem vettem észre semmilyen hibát ..csak bootolásnál .,na most azért jöttem ide, mivel kipróbáltam egy régi vga-val azzal meg tökéletes volt ,sőt bootolási idő is gyorsabb voltokozhat ilyet a vga ? MSI 270X-em van ,elvileg támogatja az uefi biost ..van is rajta valami kapcsoló kipróbáltam minden állásba..,esetleg vga bios frissítést érdemes csinálni?! egyébként win 8.1 van a gépemen, HDSentinellel is néztem a vinyót semmi gond nincs vele..
Itt egy kisebb leírás + pár képekHa esetleg VGA bios megoldja ,akkor megpróbálnám.,de ha nem akkor visszaküldöm,de azt se tudom,hogy tudnak e ezzel kezdeni valamit nem küldenek el a fenébe aztán kifizettetik a szervizelést mondván semmi baja a kártyának..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest