Új hozzászólás Aktív témák

• z0l1ka

aktív tag

Sziasztok!
    Pénteken alaplap + processzor csere volt újonnan (alaplap asus m5a99fx proci meg fx8320 )
    na mármost szívok vele 2 napja és nem tudok rájönni mi okozza a gondot , már voltam a másik topikba csináltam memtestet stb..az lenne a gond, hogy egy sima restartnál nem hajlandó boot-olni mégpedig álltalában legtöbbször a VGA led pirosan világít az alaplapon! Ilyenkor pár reset vagy főkapcsolónál kell kikapcsolnom, viszont ha elindul akkor megy ,tehát nem akad /szaggat / lefagy/ ..teszteltem 3DMarkal stb nem vettem észre semmilyen hibát ..csak bootolásnál .,na most azért jöttem ide, mivel kipróbáltam egy régi vga-val azzal meg tökéletes volt ,sőt bootolási idő is gyorsabb volt :U okozhat ilyet a vga ? MSI 270X-em van ,elvileg támogatja az uefi biost ..van is rajta valami kapcsoló kipróbáltam minden állásba..,esetleg vga bios frissítést érdemes csinálni?! egyébként win 8.1 van a gépemen, HDSentinellel is néztem a vinyót semmi gond nincs vele..
    Itt egy kisebb leírás + pár képek

Ha esetleg VGA bios megoldja ,akkor megpróbálnám.,de ha nem akkor visszaküldöm,de azt se tudom,hogy tudnak e ezzel kezdeni valamit nem küldenek el a fenébe aztán kifizettetik a szervizelést mondván semmi baja a kártyának..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés