Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz belinho #46006 üzenetére

Bőven elég, ezt már soxor leírtam, és egy rakat tesztet is linkeltem be anno, természetesen játékokat (rákereshetsz). Ha a legfőbb cél a játék, a 6800K simán megfelel, semmiben nem dolgozott 80% fölött, még ha tuningoltam is a 7870XT-t, amely a legerősebb kari ebben a topicban. Ráadásul az én procim simán vitt 4.8GHz-et. Magam is éppen ezért vettem anno 6800K-t, amikor csak erre volt lehetőségem, és másnak sem ajánlanám, ha nem jött volna be. Régebbi játékoknál előbb lesz persze CPU-limit, de ki nem sz.rja le, hogy 100 v. 120FPS? :F

A magas grafikai beállítású markokat éppen azért futtattam, hogy minőségi játékbeállításokat szimuláljak, default markok nem jók semmire, ha csak nem azt akarja bebizonyítani a "hozzáértő", milyen gyenge processzora van. :DDD

Dark KillerX: Éppen, hogy nincsen különbség (mindegyik általad említett játékot próbáltam). :P Lásd fent, és az említett játékokat. Crysis 3 pl. 6800K mellett ugyanannyi volt, mint a 4670 társaságában. Multi más tészta bizonyos játékoknál (BF).

Új hozzászólás Aktív témák