Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

Fúh látom nagyon rákattantatok itt a venti fordulatokra meg hőmérsékletekre. :D

Néztem én is tegnap csak próbaképpen... 100%-os gpu terhelés közben maximális hőmérséklet 64 fok, venti 20%-on ment maximum fordulata 1100 valamennyi, mint maximum fordulat. Ennyi. A hangját nem tudom megmondani mert fejhallgatóval játszok. Biztos van neki, de ezt még biztos lehetne szabályozni profillal. Igazából nálam nem látom értelmét.

Egy biztos, hogy idle nulla hangja van.

A furmarkos teszteknek meg nincs sok értelme. Főleg azért, mert annyira az életbe nem fogja leterhelni egy játék se a gépet. Szvsz valós, életszerű helyzetben kéne kipróbálni ezeket a hűtéseket. Tehát pl idle filmezés alatt, hallasz-e plusz hangot. Aztán játék közben amit - gondolom én - a többség szintén hanggal együtt játszik. Furmarkkal nyilván senki nem fog "játszani", így az ottani eredmények - tehát hogy mennyire hangos vagy sem a VGA - nem túl relevánsak a valóságban.

Kicsit túl van lihegve ez a dolog szerintem. Ha csak nem hibás az adott hűtés, mint pl Alonso kollegánál volt, akkor nem lehet olyan durva hangja a kártyának, ami gondot okozhat.
    Persze tény, hogy kell hozzá egy rendes ház, rendesen átgondolt házhűztési rendszerrel és végső esetben valami bagatell 2-3000 forintos összegért lehet kapni spéci hangszigetelő lapokat direkt PC házakba.

Új hozzászólás Aktív témák