- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolev33
tag
Sziasztok.
Nagyon idegesítő problémám van.. a kérdés, hogy vigyem vissza gariba, vagy lehet, hogy valami driver bajom van?
A Gépem:
GA-Z77X-UD3H, Intel i5 3570k, MSI ATI Radeon 7870 OC, Corsair H70, Kingstone Predator 2400mhz 2x4GB DDR3.
Driver:13.12Hiba jelenség:
1.,Már az első nap mikor haza hoztam furcsa volt, hogy random teledobálta fekete kockákkal a monitorom. Mikor lejjebb tekertem több lett, mikor feljebb tekertem kevesebb lett. Ez azóta is fent áll.2., Már 2-3 hete észre vettem, hogy a hátsó ventilátor nem megy(dupla ventilátoros és a hátsó nem megy). Rakhatok rá bár mekkora terhelés.. semmi. Be se kapcsol, meg se tekeri(két és félóra teszt után).
Hőfokra 75C fölé nem ment.3., A legújabb... akadoznak a játékok. Eddig nem akadozott. A Fifa14 kb élvezhetetlen. A legfurább..
Ha be van kapcsolva a V-Sync akkor a hűtő be se kapcsol a karin és irgalmatlanul szaggat. Amennyiben kikapcsolom a V-Sync-et akkor ahogy elindítom a Fifát a hűtő azonnal felpörög és annyira nem akadozik. Viszont a hűtő egy pillanatra sem kapcsol le. Roppant idegesítő mivel a hűtés a kártyán nem egy halk dolog..
Tuningolva a kártya sosem volt. A teljesítménye viszont a megvétel óta csak csökkent(2013 márciusban vásároltam a Zonacomputerben).
Valakinek valami tippje esetleg? Valahogy most kihagynám a 3-4 hetes garis időszakot
Előre is köszi mindenkitől
Üdv, Kolev
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- ASUS routerek
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Kompakt vízhűtés
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest