Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kolev33

tag

Sziasztok.
    Nagyon idegesítő problémám van.. a kérdés, hogy vigyem vissza gariba, vagy lehet, hogy valami driver bajom van?
    A Gépem:
    GA-Z77X-UD3H, Intel i5 3570k, MSI ATI Radeon 7870 OC, Corsair H70, Kingstone Predator 2400mhz 2x4GB DDR3.
    Driver:13.12

Hiba jelenség:
    1.,Már az első nap mikor haza hoztam furcsa volt, hogy random teledobálta fekete kockákkal a monitorom. Mikor lejjebb tekertem több lett, mikor feljebb tekertem kevesebb lett. Ez azóta is fent áll.

2., Már 2-3 hete észre vettem, hogy a hátsó ventilátor nem megy(dupla ventilátoros és a hátsó nem megy). Rakhatok rá bár mekkora terhelés.. semmi. Be se kapcsol, meg se tekeri(két és félóra teszt után).
    Hőfokra 75C fölé nem ment.

3., A legújabb... akadoznak a játékok. Eddig nem akadozott. A Fifa14 kb élvezhetetlen. A legfurább..:) Ha be van kapcsolva a V-Sync akkor a hűtő be se kapcsol a karin és irgalmatlanul szaggat. Amennyiben kikapcsolom a V-Sync-et akkor ahogy elindítom a Fifát a hűtő azonnal felpörög és annyira nem akadozik. Viszont a hűtő egy pillanatra sem kapcsol le. Roppant idegesítő mivel a hűtés a kártyán nem egy halk dolog..:)

Tuningolva a kártya sosem volt. A teljesítménye viszont a megvétel óta csak csökkent(2013 márciusban vásároltam a Zonacomputerben).

Valakinek valami tippje esetleg? Valahogy most kihagynám a 3-4 hetes garis időszakot:)
    Előre is köszi mindenkitől:)
    Üdv, Kolev

Új hozzászólás Aktív témák