Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
az, hogy mennyi pénze van az embernek teljesen mindegy multimonitornál ekkora felbontásban: pl Crysis3nál akármit raksz alá, jelenleg még semmivel nem lesz meg a stabil 60 fps (Titan quad slivel sem). régebbi játékoknál szintén lehetnek kompromisszumos helyzetek, amikor nem skálázódik rendesen a játék valami miatt.
mediumra egyszer kellett eddig levenni, az a Crysis 3 volt, ott pedig a játék hevében nekem annyira nem tűnt fel, hogy nem kimaxolva tolom, sőőőt. illetve kétszer, a második a Metro2033, de az elég furán skálázódik, plusz játékként szerintem szörnyű. de ha nem megy jól eyefinityben, még mindig vissza tudok állni egy kijelzőre...
elsősorban nem játék miatt van több kijelzőm, az csak a bónusz*. CFet meg mindig is ki akartam próbálni, egyébként meg egy 6950 2GB is már kompromisszumokkal/nem mindenre, de elfogadható volt az eyefinity (Race07 pl zseniális volt, az meg nem GPU igényes).
*melóhelyen is többség 2-3 kijelzőket használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest