Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz HSM #33556 üzenetére

Úgy beszéltél róla, mint akinek lövése sincs hozzá. Amit a windows-ról írsz vele kapscolatban, csak ezt támasztja alá, ennyiből a Grimm mesékkel jobban jártál volna. :P Én kevesebbet olvastam talán róla (lényegében a működési leírását, mert ez a lényeg), viszont frankón tudom használni.
    Felnőtt ember valóban tudja, hová tegyen egy olyan infót, amely nem gyakorlati tapasztalaton alapul. ;)

Megnéztem a Hp-t 2 játék benchmarkkal (mind2 játék maximum grafikán, Metro-nál PhysX off):

Metro LL: +0,1% (26-27FPS)
    F1-2012: +4% (72-75FPS)

Nem maxi grafikánál talán nagyobb a gyorsulás, ahol több erőforrás marad a prociban; de ezt még nem volt időm megnézni.

Ez (és az alkalmazásonként egyébként is változó teljesítmény) sztem fényesen alátámasztja, hogy nem képkocka-eldobálással dolgozik a Hyperformance, ha a leírásának még mindig nem hinnél. F1-ben viszont megnézem majd a VVSync-et, ha játékban be tudom állítani, hogy a "kockadobálás" mit hoz, illetve ront-e bármit a játékélményen.

PhysX sajna szívás, ettől tartottam VGA-váltás előtt, de hát DX11.2 döntött. Metro LL benchmark, ahogy berobbant az ajtó, az addigi 25-35FPS-ről lezuhant 4-5FPS-re, akár Hp, akár nem. Amúgy tudod esetleg, hogy a tesszelációt miért írja nem támogatottra a benchmark jelentése? Mert alapból simán hagyja Very High-ra állítani.

Tegnap néztem Crysis 3-at, látom, full grafikán 5-10 FPS a teljesítménye. WTF, mondom, aztán leesett, hogy elfelejtettem beállítani Virtuban :B , IGP vitte. Azért ez nem semmi tőle.

Új hozzászólás Aktív témák