- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
katt777 #33548 üzenetére
Mivel eléggé érdeklődő típus vagyok az új dolgok iránt, és a gépem fogyasztását is szeretem minimalizálni, így mindig kitüntetett figyelmet szenteltem a Virtu technikáinak. Emiatt elég jól ismerem a koncepciót, a megvalósítást, az összes elérhető prezentációt/techdoksit/whitepapert elolvastam, ami létezik. Így azért az túlzás, hogy azt állítod, fingom nincs róla. Valóban nem próbáltam ki, mert fontos a gépem stabilitása, és nincs 2-3 napnyi szabadidőm egy elrontott windózt helyrehozni egy esetlegesen félresikerült próba után.
Egyébként nem szidom én (és nem is szidtam), csak leírtam róla a véleményem, ami sajnos nem túl pozitív. Leírtam azt is, hogy nem próbáltam ki, de leírtam azt is, miért gondolom úgy. Szerintem ezek után egy felnőtt ember tudni fogja, hova tegye az infót.
Én örülök, hogy neked jó, de te is fogadd el az én álláspontom, hogy nekem meg nem tetszik, és user-félrevezetésnek tartom az FPS növekedést.(#33550) juve600: Kicsit sok feszt kap, ami miatt úgy látom, eléggé melegszik is a drága. Mondjuk első ránézésre aggasztó, hogy nem látom HWiNFO-ban a chil vezérlő adatait, lehet ezen már valami más NYÁK-van, mint a többi Tahiti-LE alatt?
Alulfeszelni próbáltad, mondjuk a Logout [link] írásom alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest