Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz katt777 #33498 üzenetére

Abu írta: [link]
    Itt azt írja kötelező hozzá a virtual vsync, és hogy akkor gyorsít, ha ki lehet hagyni képkockákat. :U

Nekem egy időben úgy volt bekötve a moncsi, ahogy javasoltad, egyik madzag a VGA (5850), másik az IGP kimenetén. Nem kell újraindítani, átrakod a windóz asztalt és kész is. A 7950-el már ezt se használom, picit jobb már az energiamenedzsmentje, nincs rá szükség. Az IGP driveres szarságairól nem is beszélve, nem tud meghajtani egy monitort 72Hz-en, ha nincs az edid-ben? Vicc... A 2003-as 9700-as radeonom meg tudta csinálni. Így az IGP még filmezni se jó. Ja, és amiért azért mégis megpróbáltam beüzemelni, hogy addig a radeon zerocore-ba mehet, az se működik, ha az IGP-n a moncsi, úgyhogy ismét csak a dGPU-n van a monitor. ;]
    Ha meg a kódoló kell csak, akkor meg csak bekapcsolom BIOS-ban az IGP-t, és már megy is, nem kell hozzá virtu. :)

A Virtu amúgy nem egészen értem, mivel és hogyan okozna fogyasztáscsökkenést ilyen modern karikkal... Egyedül filmnézésnél vagy töbmonitoros megjelenítésnél. Más esetben inkább plussz fogyi szvsz....

Új hozzászólás Aktív témák