Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
katt777 #33498 üzenetére
Abu írta: [link]
Itt azt írja kötelező hozzá a virtual vsync, és hogy akkor gyorsít, ha ki lehet hagyni képkockákat.Nekem egy időben úgy volt bekötve a moncsi, ahogy javasoltad, egyik madzag a VGA (5850), másik az IGP kimenetén. Nem kell újraindítani, átrakod a windóz asztalt és kész is. A 7950-el már ezt se használom, picit jobb már az energiamenedzsmentje, nincs rá szükség. Az IGP driveres szarságairól nem is beszélve, nem tud meghajtani egy monitort 72Hz-en, ha nincs az edid-ben? Vicc... A 2003-as 9700-as radeonom meg tudta csinálni. Így az IGP még filmezni se jó. Ja, és amiért azért mégis megpróbáltam beüzemelni, hogy addig a radeon zerocore-ba mehet, az se működik, ha az IGP-n a moncsi, úgyhogy ismét csak a dGPU-n van a monitor.
Ha meg a kódoló kell csak, akkor meg csak bekapcsolom BIOS-ban az IGP-t, és már megy is, nem kell hozzá virtu.A Virtu amúgy nem egészen értem, mivel és hogyan okozna fogyasztáscsökkenést ilyen modern karikkal... Egyedül filmnézésnél vagy töbmonitoros megjelenítésnél. Más esetben inkább plussz fogyi szvsz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest