- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lowzor #30452 üzenetére
Semmi baj nincs azzal a szoftverrel! Senkit nem akarok megsérteni/megbántani de vagy user error,vagy valami más szoftveres gubanc van a gépével akinek nem működik rendesen. Nekem pl a beta verzió bugos,ezért nem beta verziót használok,és minden remekül működik! GPU órajel állítás,fesz állítgatás,venti profil (amit nem is használok egyébként,mert tökéletes a gyári profil.
Nekem az asus alaplapom miatt(I) "nyavajgott" (/I) a win korábban,nem talált valamiféle mappát és induláskor bedobta a riasztást miatta. Semmi nem segített. Aztán ettől függetlenül merevlemezt cseréltem és ugyanazzal az alaplappal ugyanazzal a szoftverekkel semmi baja, tökéletes.Pár hsz-el korábban volt 1-2 hőfok hozzászólás. A hétvégén kitakarítottam a gépemet,újra pasztáztam mindent. 23°C-os szobában a GPU hőmérséklete csökkent 5°C-ot,a CPU pedig szintén csökkent 4-5°C-ot.
Így pl a Metro LL 47-48°C-os terhelés alatt. (Az igazsághoz hozzá tartozik hogy a kari alul van feszelve,de hát a procit is kevesebb árammal használom,nincs szükségem a nagy kapacitásra
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest