- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
válasz
Anaren91 #27740 üzenetére
Aham most látom hogy hülyeséget írtam... Csak azt néztem h FM2 es lapod van asztem hogy valami APU s proci van benne...Akkor fogalmam sincs szerintem is lapot gariztasdd akkor, mert ha elküldöd a kártyát ami másik gépbe működik akkor valószínűleg a szervízben is fog és visszaküldik neked hogy nincs semmi baja.
Szerk.: Bár ha a 7750 meg megy a lappal akkor meg valszeg a lapot is visszaküldik:S Nemtom írd le hogy mi a problémád a boltnak és küldd vissza a lapot is meg a kártyát is és úgy nézzék meg hogy miért nem megy az a kártya abban a lapban. Más elképzelésem nincs sajnos.
Esetleg tegyél fel képet arról hogy hogyan van beszerelve a kártya a gépbe hátha észreveszünk valamit ami elkerülte a figyelmed.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest