Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmegma
aktív tag
Gondoltam kiprobalok mar a rendszeremen egy tesztekben is eloszeretettel hasznalt DX11-es jatekot, a BF3-at.
Eloszor ahogy feltelepult es beallitotta magat automatara, ugy kezdtem jatszani.
Max. FPS-en ment (nalam ez 60, mivel TV-re van kotve es az annyit tud).
Gondoltam tolom feljebb a beallitast, am high-on is 60 FPS volt.
Kicsit felbuzdultam es ultra-ra nyomtam. Ugyebar ket resze van a beallitasoknak (jobb es bal oldali), mindket oldalt, minden beallitast maxra toltam fel. Meglepodtem, hogy szinten 55-60 FPS kozott mozog.Nem tudom, hogy a TV miatt vagy vmi mas, de ez a jatek nem igazan akasztotta meg a gepet annak ellenere, hogy 99%-a a hozzaszolasoknak a jetekrol arrol tanuskodik, hogy matekozni kell a beallitasokkal, hogy jatszhato legyen a jatek.
Velemeny?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő