Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• plekk

tag

Na itt egy kis érdekesség, sokszor került már terítékre hogy az adott proci kihajtja e a video kártyát.
    Sokszor láttam h még Full HD esetén is azt írtátok hogy már egy 3570k vagy FX 8350 sem hajtja ki sokszor a húzott 7870-et vagy 7950-et mindenhol.

Ezzel én sosem értettem egyet mert egyrészt az a véleményem hogy ez az játék optimalizálásán is múlik méghozzá jelentős mértékben, ráadásul már a PH-n is írták nem egyszer hogy 1080p esetén már inkább VGA limit van mint CPU.

Nos most láttam ezt a nyereményjátékot és szerintem az AMD sem hülye h beletegyen 2 db HD7970-est egy gépbe amiben a proci nem hajt ki csutkára még 1 db-ot sem.

Bár azt leszögezném hogy ezt a gépet valószínűleg Full HD feletti felbontásra rakták össze de ugye ott méginkább igaz amit az előbb leirtam, hogy inkább már VGA limit lehetséges.

Ezt azért irtam le mert úgy gondolom talán ezzel már bizonyítható hogy elég akár egy húzás nélküli i5 vagy egy amd 8120 is vagy akár ezek alatt is némelyik elég lehet hogy full hd ban menjenek a dolgok teljes gpu using mellett( legalábbis amennyit a játék optimalizáltsága enged).
    :)

Bár nem vagyok nagyon ráállva a GPU kihasználtság területére, így nem is állítom mindezt 100% ra.
    De ha már egy ilyen nagy cég annyi okos mérnökkel összeállít egy ilyen konfigot akkor ott már valószínű hogy nem pénzfeldobással döntötték el hogy 2 db 7970 lesz a gépben.

Új hozzászólás Aktív témák