- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Menyus911 #21210 üzenetére
Hát, reménykedünk. Nem bánom végül hogy nem Sapphi lett nekem is a dologból. Elleszek ezzel az 1 gigás gigabyte-al. Mondjuk azt is sajnálom hogy így elásta magát a márka, régen Sapphi kártyám volt, a másik gépben, és évekig nagyon szépen futott, meglepően sokáig (majdnem) minden játékot szépen elfuttatva a maga 512 MB-jával. Meg is van még az a konfig is, majd netezős-kisjátszós gépnek még összerakom-telepítem, kicsit tán fejlesztem is. A kártya pl marad benne a jó öreg Sapphi. Azt megértam, hogy mostanában mindenki kerüli, újat én se mernék ezek tudatában. Pedig jó név egyébként. De hát a mostani dolgok után sok idő lesz, mire helyreáll a bizodalom bennük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest