- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Garsza #15545 üzenetére
Valami gebasz csak történt, ha előtte hibátlanul működött most meg nem. Én kivenném újra, szétszedném letisztítanám, átnézném és újra az egész berakási művelet. Áramtalanítás után! Sőt, azután érdemes megnyomni a főkapcsolót is, és akkor nem kell várnod semmit, mert azzal a kondikból is eltűnik minden.
Ha nem látsz semmi rendellenességet, minden pontosan helyén van és ezután sem lesz jó, akkor bizony gáz van. Fontos, hogy a garancia miatt NE látszódjon sérülés a csavarokon sem semmi máson, vagyis az, hogy szerelted a kártyát!csucsbicep: nem akarom ismételni önmagam, a lényeget - amit nem tartok elfogadhatónak ezért az árért - már leírtam. Nem kell, hogy mindenki egyetértsen vele mert attól még lehet igaz! Nem tuningoltam a 7950 OC kártyát azért nem volt elég jó? Ne má'...
banderasz77: de ha kikapcsolom, akkor nem tudok netezni!
Az árához képes (lévén ez a 2. leggyorsabb volt ugye). De konkrétam a FC3 tette be az ajtót, amit nagyon vártam. 1080p, DX11, Ultra (AA + HDAO) konkrétan játszhatatlan. Ezért minek álljon 80k+ egy VGA-ban? Kompromisszumokkal egy 45k-s 7850 is bővel elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest